BIVŠI ZADRUGAR UHVAĆEN U PREVARI? Mateja Matijević varao novu devojku, ona sve iznela javno, dobila dojavu gde se LJUBI sa drugom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.11.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mateja Matijević ostao je bez devojke, koju je tek nedavno predstavio javnosti!

BIVŠI ZADRUGAR UHVAĆEN U PREVARI? Mateja Matijević varao novu devojku, ona sve iznela javno, dobila dojavu gde se LJUBI sa drugom! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica rijalitija Jovana Tomić odnedavno je prekinula vezu sa bivšim učesnikom "Zadruge" Matejom Matijevićem. Ona se često oglašava putem "lajva" na platformi TikTok, te uvek dobija pitanja na ovu temu. Naime, ona je kratko i jasno odgovorila na pitanja u vezi poznatog zadrugara:

Republika

Foto: Instagram.com

Mateja Matijević pokazao novu devojku

 

- Jesi li još sa Matejom?

- Ne pričam više na tu temu, dosadni ste - odgovorila je besno.

Mateja se još uvek nije oglašavao na temu raskida, ali na društvenim mrežama standardno pokazuje privatni život. Matijević je poznat kao klaber, te na Instagramu i TikToku redovno objavljuje snimke iz provoda, sa privatnih žurki u društvu lepih i zgodnih devojaka.

Republika

Foto: Instagram.com

Mateja Matijević i Tara Simov

 

Podsetimo, bivši dečko Tare Simov, a sada i bivši Jovane Tomić, Mateja Matijević mislio je da ga niko neće prepoznati. Jovani je stigla dojava da se Mateja ljubi sa nekom devojkom na pidžama partiju, a ona je objavila na Tviteru:

- Ali ono, nismo se ljubili, nego šta, sedela ti je u krilu jer joj je bilo loše pa si ti dobri samarićanin dao joj veštačko disanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading