Političarka progovorila o odnosu sa Karićem nakon javne prepiske: On mi se jedino dopada!

Autor:

Zadruga

25.10.2022

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Grozdanović o Stefanu Kariću.

Političarka progovorila o odnosu sa Karićem nakon javne prepiske: On mi se jedino dopada!

Foto: Instagram.com printscreen

Fanovi bivšeg zadrugara Stefana Karića napravili su pravu pometnju spekulacijama da je u vezi sa političarkom Anom Grozdanović, koja se sada oglasila za medije i otkrila detalje odnosa sa Stefanom.

- Stefan i ja se družimo, izlazimo. On je jedan izuzetno kulturan i normalan momak, to što te neki ljudi komentarišu na ružan način, je zbog toga što su gradili sliku o njemu kada je bio među ljudima koji nisu ono što njemu prija - rekla je političarka i dodala:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ana Grozdanović

- Znam da ima raznih klipova o njemu gde postupa ružno, ali on se samo branio od energetskih vampira na taj način. On preda mnom čak i ne psuje, tako da on je momak koji postupa sa ljudima u zavisnosti od toga kako drugi sa njim. On je lep momak i mogu priznati da mi je simpatija trenutno i jedini momak koji mi se dopada... ako dođe nekada do toga da iz drugarstva nastane nešto više, obećavam da ću obavestiti javnost - rekla je ona, prenosi Telegraf.

Naime, cela priča o vezi Ane i Stefana je počela kada mu je ona ostavila komentar ispod jedne objave na društvenoj mreži Instagam "Ti ne izgovaraš pogrdne reči", na šta joj je Stefan odgovorio: "Zato ti nisi pogrešna" i ostavio joj emotikon poljupca.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Ana Grozdanović komentarisala objavu Stefana Karića

Ana Grozdanović (25), aktivistkinja Socijalističke partije Srbije (SPS) iz Niša, privukla je veliku pažnju javnosti svojim atraktivnim izgledom i lepotom na koju niko nije ostao ravnodušan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Rade

25.10.2022 19:03

Lepa i plavuša, šta još fali ? -.... mozga ! 😇😂🤣

Sava

25.10.2022 21:08

@Rade - Rade, ima još jedno pitanje. Koji rijaliti je ova devojka gledala budući da kaže kako je Karić fin momak koji ne psuje, ne govori pogrdne reči, branio se samo od energetskih vampira u tom rijalitiju. Hm, zanimljivo,neočekivano i neobjašnjivo?! Šta rade ovi astrolozi,numerolozi, vidovite gospođe i ostali ? Svi šute i ne "vide" te energetske vampire. Ma pojest će mi ta čudovošta Miću pa šta ćemo bez njega. Mića se nešto umirio zadnjih dana, možda im je već postao plen. Od svega toga ja ništa nisam videoi pitam se kako je ona sve to uspela videti. I dalje mislim da Stefan nije glup, samo je pogubljen, nesnađen i podložan tuđem mišljenju. Ali, ne voli bsš da mu laskaju i lažu.