Radanović nije hteo da ga eksponira u javnosti: Sloba dosad krio da ima polubrata!

Autor:

Zabava

25.10.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović ima polubrata.

Radanović nije hteo da ga eksponira u javnosti: Sloba dosad krio da ima polubrata!

Foto: ATA Images

Sloba Radanović

Iako se ne pominje često u javnosti, pevač Sloba Radanović ima polubrata, koji se zove Radenko i koji ne voli preterano medijski da se eksponira. Stariji Slobin polubrat Radenko Radanović dosad se nije oglašavao iako je objavama na društvenim mrežama redovno davao bratu podršku za brojne projekte u vezi s njegovim poslom i estradom. Slobin komšija otkrio je da se pevačev otac Dušan mučio da im sve obezbedi u životu.

- Dušanu je bilo veoma teško da odgaji malu decu kojima treba majka, mučio se da zaradi, da im sve pruži. Tako su se mučili, dok se Draginja nije udala za Dušana. Njoj je to bio prvi brak, kuburila je sa zdravljem, a Slobu je rodila kada je imala 40 godina. Nikada nije pravila razliku između Slobe, Radeta i Mire. Sve je davala za njih i borila se kao lavica - ispričao je njihov komšija za Svet.

Foto: Instagram printsceen

Slobin polubrat Radenko

Podsetimo, Sloba Radanović sa suprugom Jelenom Đuričanin sada čeka prvo dete, a pevač ne krije da je malo razočaran što se neće zvati Dušan, po njegovom pokojnom ocu, koji je preminuo pre tri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading