OGLASILA SE MAJKA MARIJANE IZ VELIKOG BRATA NAKON ŠTO JE IZVUČENO TELO IZ SAVE: Čekamo da nam zazvoni telefon!

Autor:

Zabava

25.10.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Kovačević, majka nestale Marijane Seifert samo želi da sazna istinu o detetu.

OGLASILA SE MAJKA MARIJANE IZ VELIKOG BRATA NAKON ŠTO JE IZVUČENO TELO IZ SAVE: Čekamo da nam zazvoni telefon!

Foto: printscreen

Juče je u reci Savi u Zagrebu, pronađeno žensko beživotno telo, a mnogi su pomislili i posumnjali da se radi o nestaloj pobednici rijalitija ''Veliki brat00 Marijani Seifert.

Marijana je nestala pre šest meseci u toku noći, a kako su na zagrebačkom Mostu mladosti pronađene njene stvari – torbica i mobilni telefona, sumnje su da je skočila i utopila se. Potraga koja je kratko trajala nije donela nikakve rezultate, te je jasno zašto je čitava javnost posumnjala da se o telu koje je juče izvađeno iz Save, Marijana.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert nestala

Mesecima unazad Marijanini roditelji ne spavaju, a želja im je samo da im se pronađe ćerka, da saznaju šta se desilo i ako je preminula, da mogu kako dolikuje da je sahrane. Njena majka Gordana Kovačević je otkrila da je i prethodna noć za njih bila stresna i da samo žele istinu.

- Ovo je bila još jedna stresna i neprospavana noć za nas. Isčekivanje je najgore. Mi samo želimo da saznamo istinu šta se dogodilo sa našim detetom. Evo, još uvek nemamo nikakvih informacija. Čekamo da zazvoni telefon i da nam jave nešto. Ivo nije davao uzrorak krvi zbog DNK analize. Rado bih podelila sa vama da se nešto zna, ali nemamo novih informacija. Previše je tuge i bola u nama - rekla je tužno Marijanina majka za Kurir.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert nestala pre šest meseci

Podsetimo, i Marijanin otac se ranije oglašavao za medije i tada je rekao da porodica samo želi da sazna šta se dogodilo i da se završi agonija koja traje predugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading