Car BESAN na Zolu, otkrio njihov TAJNI DOGOVOR iz etno sela, pa opleo po Kulićima: Budali sam dao 700 evra, pa me IZRADILA za pare!

Autor:

Zadruga

25.10.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car kivan na Zolu zbog bliskog odnosa sa Miljanom Kulić.

Car BESAN na Zolu, otkrio njihov TAJNI DOGOVOR iz etno sela, pa opleo po Kulićima: Budali sam dao 700 evra, pa me IZRADILA za pare!

Foto: TV Pink, republika TV, N. Mutić

Lazara Čolića Zola jutros je plakao kao kiša zbog svih problema koje je imao sa Miljanom Kulić, pa ga je stiglo kajanje, a tim povodom se oglasio njegov prijatelj Filip Car koji je otkrio da je Zola pred sam ulazak imao potpuno druge planove.

- Ljut sam na Zolu što uopšte sebi dozvoljva kontakt sa Miljanom, nismo se tako dogovorili kad smo pričali o njegovom ušešću.. Ali razumem Zolu, i ja se u tom prostoru znam emotivno zaneti, pa se smejem samom sebi kad izađem jer napolju ne možemo da se zaljubimo ni u jednu od toliko, a unutra nas poremete neki skrndelji - kaže Filip, pa se osvrnuo na komentar Marije Kulić da je Zola folirant i da ga je svemu naučio Car:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car

- Ne znam šta ova Marija hoće, pogotovo što mene spominje?! Uvek sam bio fin prema njoj, Miljana je loš čovek, ali nije normalna, pa joj se to toliko ne uzima za zlo, ali ova stara ne znam šta hoće... Spominje me stalno, njih očito kad hlebom, oni kamenom. Toj budali sam dao 700 evra i 1300, platio njen račun, nisam joj tražio novac da mi vrati. Sama se javljala da mi vrati jer sam kao bio uz nju tada, a i kada je bila u bolnici sam zvao - u više navrata raspitivao se, brinulo me, nije bila naivna situacija. Onda me kao zove da mi vrati novce ona i onaj njen patuljak pa me izrade… Mariji bih poručio da sam bio više nego korektan i pošten prema njoj, njenoj kćerki i porodici. Kulići neka ne seru puno, ta porodica Adams... Da ih ne bih ulovio u sprdačinu, misliće da su u luna parku - objasnio je Car i dodao:

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Zola i Miljana Kulić

- Napolju je svakodnevno zvala Zolu čim ovaj njen štrumpf nije u blizini, plakala bi, puštala pesme, pričala, davila i mene i njega - zaključio je on za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zlata

25.10.2022 17:04

Car i Zola najveci manipulatori i lazovi.

Mira

25.10.2022 17:23

Car i Dalila u zadrugu.Miljana i Zola interesantni.Ovi svi bezlicni.