ZVALI SU GA ČELIČNI DEČAK, GLAVOM JE RAZBIO STAKLENI STO: Ovako je kao mali izgledao NAJPOŽELJNIJI ZADRUGAR (FOTO ALBUM)

Autor:

Zadruga

24.10.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika došao je do fotografija Marka Smiljića iz detinjstva, a otkrivamo i kakav je bio kao dečak.

ZVALI SU GA ČELIČNI DEČAK, GLAVOM JE RAZBIO STAKLENI STO: Ovako je kao mali izgledao NAJPOŽELJNIJI ZADRUGAR (FOTO ALBUM)

Foto: Privatna arhiva

Marko Smiljić Zadruga 6

U rijaliti ,,Zadruga 6" ušao je MMA borac iz Novog Sada Marko Smiljić, koji je mnogima misterija. Do sada se nije puno isticao u rijalitiju, ali komentari ne prestaju da pristižu za njegovo ponašanje koje je odmereno. 

Smiren, povučen i odmeren, to je ono što opisuje ovog zgodnog Novosađanina, o kom se tako malo zna u javnosti. 

Republika

Foto: printscreen tv pink

Marko Smiljić

 

Portal Republika uspeo je da dođe do fotografija iz Smiljićevog detinjstva, kao i do informacija kakav je bio kao dečak. Inače, Smiljić se do sada pokazao kao kulturan momak, koji nije imao ispade, a ne krije da mu je u njegovoj smirenosti pomogao baš sport kojim se bavi. 

Kako smo uspeli da saznamo, Marko Smiljić je bio i te kako nestašno i nemirno dete, toliko da je jednom prilikom pao sa kreveta, te je slomio staklo na stolu, a da nije zadobio nijednu ogrebotinu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Smiljić MMA borac iz Zadruge

 

- Marko je bio sladak dečak, bio je nestašan, voleo je uvek da se vere svuda, baš je bio hiperaktivan, svi smo ga voleli. Nisi mogao da ga uhvatiš ni za glavu, ni za rep što se kaže. Izrastao je u ozbiljnog dasu, zgodan, ceo život se bavio sportom, koji mu je dosta pomogao i kada je psiha u pitanju - započinje blizak izvor za Republiku i nastavlja:

- Jednom prilikom je pao sa krevet i udario glavom od stakleni sto. Staklo je puklo u param parčad, a on nije dobio ni ono što se kaže, malu ogrebotinu. Svi smo se šalili da njim da je čelična glavica. 

U galeriji možete pogledati kako je Marko izgledao ranijih godina:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading