MAJA MARINKOVIĆ I BILAL BRAJLOVIĆ OZVANIČILI VEZU: Starleta priznala sve o prvom poljupcu, otkrila kad se desio! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.10.2022

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković priznala je da se poljubila sa Bilalom Brajlovićem prošle noći prvi put!

MAJA MARINKOVIĆ I BILAL BRAJLOVIĆ OZVANIČILI VEZU: Starleta priznala sve o prvom poljupcu, otkrila kad se desio! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugarka i starleta Maja Marinković i Bilal Brajlović sedeli su zajedno za crnim stolom tokom porodičnog sastanka, a onda je ona otkrila i potvrdila navode zadrugara da je ozvaničila vezu sa mladim jutjuberom prošle noći.

Maja i Bilal su se poverili Aleksandru Saueru, te su potvrdili da su se prošle noći prvi put poljubili.

 

- Ljubili smo se na kvarno, jednom on, jednom ja - priznala je Maja.

- Zola kaže da si emotivni manipulator, šta to znači za mene? - pitao je BIlal.

- Ništa - odgovorila je Maja.

- Prešli smo korak više... Kako sam ti lupila šamar, baš je slatko bilo - govorila je Maja.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Podsetimo, Maja i Bilal su započeli odnos, na kom su radili nekoliko nedelja. U početku je bio zategnut odnos, budući da Brajlović nije davao na značaju Marinkovićevoj. Dolazilo je i do teških reči, svađa i konflikata, ali je na posletku došlo do prvog i zvaničnog poljupca. 

Ostaje nam da vidimo kako će dalje teći odnos Maje Marinković i Bilala Brajlovića, podsetimo da je Taki Marinković, starletin otac od početka bio za njihov odnos. 

Republika

Foto: Nikola Mutić

Taki Marinković Zadruga 6

 

On ima neku harizmu, ali mi je pao u očima kad je pljunuo neku od devojaka tamo. To manje najveće poniženje za coveka, najveće dno dna. Ima priču i mislim da se Maja uhvatila za to, ali videćemo da li će je osvojiti do kraja - rekao je Taki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading