Bilal u totalnom HAOSU zbog žena! Priznao šta ga PLAŠI u odnosu sa Majom: "Malo mi fali da izaberem drugu" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.10.2022

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal Brajlović progovorio o odnosu sa ženama u "Zadruzi 6".

Bilal u totalnom HAOSU zbog žena! Priznao šta ga PLAŠI u odnosu sa Majom: "Malo mi fali da izaberem drugu" (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Bilal Brojalović u šiša baru razgovarao je sa Darkom Tanasijevićem o ljubavnim turbulencijama koje ima u Beloj kući, ali i o aferi "Čokoladica".

-Ajde da krenemo od Maje, u kakvom ste odnosu? - pitao je Darko Tanasijević.

-Sat vremena u fantastičnom, ne možeš da kažeš ljubav, ali ajde tako da predstavimo. Sat vremena katastrofa, smetaju joj pogledi. Ne ide da se menjam zbog Maje, ne bih se ni zbog k

oga promenio. Sa kim ja da provodim vreme ovde? Sa muškarcima? Ona je ljubomorna i na muškarce. Ona nije zaspala juče do devet ujutru, samo gleda gde sam i šta sam. Ona je bolesna, stvarno se ponaša čudno. Čudno mi je zbog čega je takva... Ne znam da li su to njene igre. Ja vidim da je ona iskrena, ali joj verovatno smeta što sam budala, ali joj se i sviđam što sam budala. Ja kad bih bio fin, ne bih joj se sviđao. Zbunjen sam - pričao je Bilal na samom početku.

-Šta želiš sa Majom? - pitao je Darko. 

-Sad izgleda da se samo ja pitam, na kraju  ću ja samo da odlučujem, ja ovde ne mogu da budem 100% ja, pred kamerama. Ja sam napolju još gori 500 puta. Ja sam obećao da ću biti dobar u utorak, ali kako da ispoštujem kad se pravi pritisak od zadrugara na mene? - nastavio je Bilal.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Bilal Brajlović

-Ko kulje spletke? - pitao je Darko Tanasijević.

-Bolje da me pitaš ko ne kuje spletke. Većina osoba dođe na žurku samo da komentariše. Ja sam osoba od trenutka. Malo pre sam izašao sam na vazdug i misli glupe da razbistrim, ali nije moguće. Otkako sam ušao ne vodim se taktikama. Svaka devojka se meni svidela na neki način. Ja mogu da kažem kakva je situacija sa devojkama, ali mislim da mi je odgovor bolestan i da ga ljudi ne bi razumeli. Ja ću to da kažem sutra, ali nastaće problem - pričao je Brajlović.

-Je l' to vezano za tvoju simpatiju? - pitao je Darko Tanasijević.

-Ne. Ako postoji jedna devojka koja se meni sviđa, to ću da kažem oko Nove godine, a to je možda i laž. Vidim da je ljudima to zanimljivo, pa ajde i ja to da uradim. Maja i ja smo juče bili u radiju, par puta se nismo poljubili, ali ja sam nju poljubio i posle u krevetu. Neka bude da je to samo sa moje strane. Ona ne želi da dođe u situaciju da je napravim budalom - rekao je on.

-Da li je praviš budalom? - pitao je Darko Tanasijević.

-Verovatno je ne pravim. Ne mogu da budem sa devojkom koja mi ne veruje, ali opet je razumem. Za mene ne postoji "Ne" i meni se to sviđa, samopouzdanje treba svaka osoba da ima. Što se tiče Maje super je, pa nije super i mislim da če nešto da se desi. Ja sam budala mogu da napravim sr*nje i da se ne desi ništa. Iskreno mislim da može da se desi sutra da budem gazda, možda bude i neka druga osoba... Ja onda moram da biram omiljenu, šta da uradim? Da li da izaberem Maju? Onda će Bilal da ispadne p*čka - pričao je Brajlović.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Bilal Brajlović

-Što ako je izabrao nekog ko ti se najviše sviđa? - dodao je Darko Tanasijević.

-Malo mi flali da izaberem neku drugu, ima ih više. Nisam normalan - rekao je Bilal.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
rade

17.10.2022 11:13

tuta muta hoce vrtesku payi da se ne yajebes