"On je MRTVO PUVALO, samo je lep" Taki Marinković zapenio na pitanje o Marku Markoviću, pa prihvatio Lil Broksa za ZETA!

Autor:

Zadruga

15.10.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković progovorio je o odnosu Maje Marinković i Lil Broksa.

"On je MRTVO PUVALO, samo je lep" Taki Marinković zapenio na pitanje o Marku Markoviću, pa prihvatio Lil Broksa za ZETA!

Foto: Nikola Mutić

Maja Marinković i Taki Marinković

Taki Marinković oglasio se nakon što se u rijalitiju ,,Zadruga" povela polemika oko odnosa Maje Marinković, njegove ćerke i poznatog jutjuber Bilala Brajlovića, poznatijeg kao Lil Broks

Taki se oglasio za Republiku, te je prokomentarisao i nije krio da Lil Broks vrlo lako može da postane njegov zet, jer je Majin otac istakao da mu je zadrugar vrlo simpatičan. Međutim, ono što se Takiju nije svidelo, jeste njegovo ponašanje, kada je pljunuo svoju cimerku. 

Republika

Foto: Nikola Mutić

Taki Marinković

 

- On ima neku harizmu, ali mi je pao u očima kad je pljunuo neku od devojaka tamo. To manje najveće poniženje za coveka, najveće dno dna. Ima priču i mislim da se Maja uhvatila za to, ali videćemo da li će je osvojiti do kraja - rekao je Taki, pa prokomentarisao Marka Markovića:

Republika

Foto: ST/N. Mutić/ST/D.Kadić/Republika

Maja Marinković, Stanija Dobrojević i Marko Marković

 

- Marko je mrtvo puvalo. Poljubio se s Majom dva puta, on je samo lep, ali samo to. Maja nije mogla ništa na silu, kod nje je sve ili ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bumbar

16.10.2022 05:23

Tata Taki provodadžika!?