Ko je Palčica iz Zadruge? Imala je navodno aferu sa OŽENJENIM BIZNISMENOM, a prijatelj tvrdi da se bavila najstarijim zanatom? (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.10.2022

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Radivojević otkrio je ko je Palčica iz Zadruge!

Ko je Palčica iz Zadruge? Imala je navodno aferu sa OŽENJENIM BIZNISMENOM, a prijatelj tvrdi da se bavila najstarijim zanatom? (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nova zadrugarka Anastasija Stanojević Palčica prošle noći ušla je u rijaliti ,,Zadruga 6", te se odmah povela polemika ko je zapravo ona. Rijaliti iskustvo joj nemanjka, pa je već počela da pravi mini ratove i klanove po Beloj kući. 

Međutim, na našu adresu stigle su fotografije na kojima je navodno Palčica sa dosta starijim čovekom, a potom i izjava njenog bivšeg druga Luke Radivojevića, koji tvrdi da je zadrugarka bila na listi devojaka koje su se bavile najstarijim zanatom. 

 

- Palčica i ja smo se družili 4 godine posle izlaska iz rijalitija i bili najbolji drugari do pre 10 dana… U rijalitiju smo se mrzeli posle izlaska smo se skapirali i videli da možemo da se družimo nismo se odvajali dok joj nisam sasuo sve u lice što imam… Ona je trolična osoba, sve bih dala da bude poznata, ali ja sam ipak Luka i poznat sam po skandalima naravno… - započinje Luka za Republiku i nastavlja:

- Izlazila je stalno po klubovima sa mnom, gde ja radim naravno, kao što sam rekao bili smo odlični ali sve je to palo u vodu jer ona misli da je ona zvezda a kad izađe iz zadruge neće biti niko i ništa zaboravljena posle mesec dana… Ja sam živeo u Banovcima 15 godina gde je ona radila i bavila se prostitucijom u vili gde je navodno bio kafić, u stvari tu su radile devojke po njih 10-15 njih na smenu, naravno svaka je imala svoju cifru i sobu gde ih momci plaćaju i vode posle plaćenog pića i igre na šipci… Ja sam bio prisutan pre nekih mesec dana gde smo ona i ja otišli na after kod nekog čoveka od 50+ godina koji je čak tada nije platio već vodio u restorane kafiće, ja sam tj svugde bio prisutan jer je ona tada živela kod mene u Novom Sadu jedno vreme… Nije imala kuda već da ja ostanem sa njom, nadavši se ona da će dobiti nešto para od njega…

Republika

Foto: Republika.rs

Luka Radivojević

 

- On je imao ženu, decu, pokazao joj je i sliku koja je bila pored televizora,dok je ona izljubomorisala njemu ako ne sloniš tu sliku ako ti ne znači ništa u životu baci i polomi je…
Čovek je ladno uzeo sliku i polomio zarad nje jer joj je prodavao priče kako mu se mnogo sviđa samo da bih spavao sa njom i iskoristio, naravno to je i njoj odgovaralo… Prodavala mi je prazne priče i proveravao sam je sve da vidim dokle će me lagati, pogotovo da ne pričam o prijateljstvu gde me je sve lagala, priča o njenoj drugarici da je kurva posle 2 dana je ljubi ispred splava… Mnogo toga ima da se kaže sinoć sam bio spomenut pa sam se oglasio da kažem u kratkim crtama a ovo nije ni 10% od priče šta još imam da kažem, toliko od mene.

 

- Da je u nekim trenucima kada je bila pijana polušala da me skine, pipala me je, tražila i pipala polni organ, gde ja naravno nisam dozvolio zo sebi da mi “prijateljica” to radi u krevetu, šta onda mogu misliti da radi sa ostalim momcima prodaje se za 20e i čašu pića… - završava Radivojević svoje tvrdnje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading