Aleksandra Nikolić se SLOŠILO, bolovi je ne popuštaju: Zadrugarka URLALA od muke, priznala šta mora HITNO da operiše! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.10.2022

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić prošle noći završila je u jakim bolovima.

Aleksandra Nikolić se SLOŠILO, bolovi je ne popuštaju: Zadrugarka URLALA od muke, priznala šta mora HITNO da operiše! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tokom jučerašnjeg dana Aleksandra Nikolić otkrila je da uskoro izlazi iz rijalitija ,,Zadruga" zbog operacije koja je očekuje, a koja je, kako je ispričala, poprililno komplikovana zbog njenog stanja dojke. 

Prošle noći zaratila je sa Mikijem Đuričićem, a ta svađa koštala je bola u grudima, koje je već dovoljno bole zbog zdravstvenog stanja. Tokom priče sa zadrugarom, kom se jadala, Aleksandra se požalila na bolove koje je u tom trenutku imala. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Zadruga 6 najnovije

 

- Boli me dojka, ne mogu više! Loše mi je! Nek me ne dira više! Ne mogu! Loše se osećam! Ne diram nikoga, majke mi! Ne mogu da izdržim, boli me! Toliko je... Ne mogu ja ovo! - vikala je Aleksandra. 

Podsetimo, Aleksandra i Miki su zaratili, te je tom prilikom pčelar iz Kupinova udario na zadrugarkinu prošlost i izneo šok tvrdnje da je imala intimne odnose sa ubicom, te da je ljubila nekoliko decenija starijeg muškarca sa svega 17 godina, što je Nikolićeva svakako demantovala. 

Republika

Foto: Youtube printscreen

Aleksandra Nikolić i Miki Đuričić svađa

 

- Ti si se zabavljala sa ubicama i spavala sa njima, to zna ceo grad. Jedan je na robiji, drugi u bekstvu. Lažeš ovde, navlačiš devojčicu da ti da informacije, i posle da je kazne, da plati milion dinara - počeo je Miki da urla na Nikolićevu.

- Miki ima sa mnom problem od prošle godine - govorila je Aleks.

- Dejanu svi kažu da nije za njega jer je prošao već pakao sa Dalilom. Ovu znam od 17 godina. Tebi treba devojka neka normalna, studentkinja. On je glupav, ne zna. Dečko ti je bre imao 60 godina kad si ti imala 17. Umro je, Bog da mu dušu oprosti - nastavljao je Đuričić.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Miki Đuričić Zadruga 6

 

- Izvini, ne palim se na matorce - uzvratila je Nikolićeva. 

- Pališ se i te kako, ti to znaš. Hajde, beži - govorio je Miki, a nakon emisije Dejanova devojka izjurila je iz Bele kuće u suzama.

Ovako je izgledala svađa Aleksandre Nikolić i Mikija Đuričića:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

16.10.2022 17:33

Sa li postoji odvratniji covek od ovog osudjivanog nasilnika, kao i onog Miljana..... zlo na kvadrat.