JEDAN PREKO DRUGOG: Marković i Stefanović se probudili zagrljeni u krevetu: Dva Marka u gej-aferi Maja: Crnogorac voli dečake, zato nije mogao!

Autor:

Zadruga

28.10.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Stanijom mislim da nikad i nije spavao, te priče sam čula napolju. On mi nije ni rod ni prijatelj da bih ga ovde štedela, otkrila je Marinkovićeva pred zadrugarima.

JEDAN PREKO DRUGOG: Marković i Stefanović se probudili zagrljeni u krevetu: Dva Marka u gej-aferi Maja: Crnogorac voli dečake, zato nije mogao!

Foto: ST/N. Mutić/ST/D.Kadić/Republika

Zadrugari Marko Marković i Marko Stefanović probudili su se prekjuče u istom krevetu, pa je gej-afera protresla imanje u Šimanovcima! Oni su posle emisije razgovarali do jutra, ali su se nakon toga razdvojili, pa su zadrugari u spavaćoj sobi ostali u šoku kad su videli da Marko leži preko Markovića, kome cimer nimalo nije smetao. Oni su se tek posle razdvojili jedan od drugog, ali je scena iz kreveta bila dovoljna da Maja Marinković napravi haos, pa je išla po imanju i pričala kako je bivši dečko Stanije Dobrojević sigurno gej, te i da je ovo sve potvrdilo.

Foto: Printscreen Zadruga

Marko i Marko se budili u istom krevetu

 

- Ljudi, Marko je gej, ne znam što se ovoliko trudi da ubedi ljude u suprotno. Pa kad se samo setim, on nikad nije imao seks pred kamerama! Kad ste njega videli da se krije ispod pokrivača s nekom devojkom. I kad se to desilo, on samo spava ili se češka. Nikad nije ni sa jednom imao seks! Sa Stanijom mislim da nikad i nije spavao, te priče sam čula napolju. On mi nije ni rod ni prijatelji da bih ga ovde štedela. Šta me briga i ako ovo puste u klipovima. Mogu sve u lice da mu kažem, ja nemam taj problem - pričala je Maja, pa je šokirala cimere u dvorištu rečima da je i sama pokušavala da proveri da li Marka uzbuđuju žene:

Foto: Printscreen tv pink

Maja žestoko potkačila Markovića

 

- Jednom samo pokušala Markovića da namamim i nije uspelo. Nije mogao da mu se digne, on se ne pali na žene. Mene nije mogao da kresne, a pogledaj kako izgledam! Kao avion! Ako nije mogao sa mnom, kako će s nekom drugom.

Zadrugari su počeli da brane Marka Stefanovića, govoreći da je sigurno slučajno zaspao pored Markovića, a najviše je polemisao pčelar iz Kupinova.
- Stefanović sigurno nije gej. Dečko je možda biseksualac, ali ne verujem da je muvao Marka. Ne znam kako su završili zajedno u krevetu, ali kad se pokrene ta tema, evo ja ću prvi da ih pitam - rekao je Miki Đuričić kroz smeh, a Maja je nastavila da provocira:
- Videćeš, Miki, da je Maja u pravu! Samo me slušaj dobro. Pa videla sam kako spavaju jedan preko drugog, bude se i niko da se pomeri. Znači da im prija da se tako vaćare!

Foto: printscreen pink tv

Marko Stefanović

 

Miljan: David mi duguje velike pare,
vadi se na drugare na funkcijama

Miljan Vračević šokirao je za crnim stolom kada je ispričao da mu David Dragojević, brat Aleksandrinog dečka Dejana, duguje novac, koji stalno odlaže da vrati.
- Nema Dejan ništa s ovim što sada pričam, ali mora da se zna da mi David duguje pare. Ja sam ušao ove godine u "Zadrugu" jer mi treba novac. S Davidom nisam pričao dok sam bio napolju jer mi se nije javljao. Pred ulazak me je pozvao, plače, kuka, moli me i priča da nema sve da mi donese. Koliko je moje, toliko ćete dati. Bio sam sluga i sirotinja, nikome dužan nisam. Reci, Aleksandra, da li si mi rekla sinoć: "Je l' ti i ja pričamo?" Rekla si mi: "Aj lav ju, madr." Dugujete mi pare, a pričate o mom životu. Ako vas je neko ovde ispoštovao, ja sam vas ispoštovao. Ovo je jadno i bolesno. Ne vrate, ja kažem, nema problema, kad vratite, vratićete, ali, na kraju, sve je postalo bezobrazluk. David mi je poslao poruku da sedi s nekim inspektorima, ne znam šta mu to znači i šta je hteo da kaže, ali znam da je meni obraz čist. Nikad mi dinara vratili nisu, dabogda sve na lekove dao najmilijima ako lažem - pričao je Miljan, a Aleksandra je ćutala.

Foto: Printscreen Zadruga

Miljan se preko kamera obratio Davidu Dragojeviću

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading