Taki ulazi u "Zadrugu 6"? Smuvao lepu učesnicu rijalitija, Maja Marinković ni ne sluti da joj je cimerka MAĆEHA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.10.2022

09:41 >> 09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spakuliše se da će Radomir Taki Marinković postati deo šeste sezone "Zadruge".

Taki ulazi u "Zadrugu 6"? Smuvao lepu učesnicu rijalitija, Maja Marinković ni ne sluti da joj je cimerka MAĆEHA! (FOTO)

Foto: ST/N. Mutić

U šestoj sezoni rijaliti programa "Zadruga 6" uslediće pravi spektakl nakon ulaska Radomira Marinkovića Takija, oca aktuelne zadrugarke Maje Marinković. 

Naime, Maja ni ne sluti da je nova zadrugarka Maja Kovačević, koja je u subotu ušla u rijaliti, zapravo njena maćeha. 

Maja Kovačević, javnosti poznata kao sestra pobednice "Velikog brata" Marijane Čvrljak koja je pre šest meseci nestala u Zagrebu i dalje se traga za njom, u vezi je sa starletinim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem, koji će takođe uskoro ući u "Zadrugu"!

- Taki je nedavno viđen s novom zadrugarkom Majom na večeri. Međutim, to veče se nije završilo u restoranu, već u apartmanu u centru Beograda, koje je Taki rezervisao jer je očekivao da će smuvati Maju. Otad su njih dvoje u vezi, ali su se dogovorili da nikome ništa ne pričaju. Tako za njihovu vezu ne zna ni Takijeva ćerka - započinje priču izvor za Informer blizak Marinkoviću.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Maja Marinković i Taki Marinković

Biće i tuče

Sagovornik dodaje da Taki ovih dana pregovara sa producentima da se u "Zadruzi" pridruži svojoj devojci i ćerki.

- Taki je dao zeleno svetlo svojoj izabranici da uđe u rijaliti, a ako se dogovori sa produkcijom, uskoro će i on postati zadrugar! Siguran sam da će Maja napraviti haos kada sazna da joj je otac prećutao ovu aferu i da će morati da bude u rijalitiju sa maćehom. Obe su temperamentne, ne bi me iznenadilo da se njih dve i potuku tokom svađa, do kojih će sigurno doći kad budu morale zajedno da žive pod istim krovom.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Maja Marinković i Taki Marinković sa psom

Muva je Ivanin bivši

Taki je pokušao da ostane tajnovit.

- Istina je da smo Maja i ja proveli noć zajedno, ali nismo imali ništa. I da jesmo, ne bih pričao o tome šta u četiri zida radim sa devojkama. Zato me i vole... Ona je fina, kvalitetna i prelepa devojka. Za nju imam samo reči hvale, ali ne bih pričao mnogo o našem odnosu - rekao je Marinković.

I Maja Kovačević je potvrdila da ima dečka, ali nije otkrila da je reč o Takiju. Čim je ušla u rijaliti, nju je počeo da je muva bivši muž pevačice Ivane Šašić Bojan Simić, koji je takođe novi Zadrugar. On se cele noći udvarao Maji, ali ona ga je oduvala:

- Želim te kao prijatelja, ali ne kao dečka, jer ga već imam!

Republika

Foto: Printscreen pink tv

Maja Marinković

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading