Marinkovićeva će ODLEPITI! Marijana Zonjić zadala nizak udarac: Marko je za Maju govorio da je NAKAZA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić raskrinkala Marka Markovića.

Marinkovićeva će ODLEPITI! Marijana Zonjić zadala nizak udarac: Marko je za Maju govorio da je NAKAZA!

Foto: St/N. Pančić

Marijana Zonjić kaže da se Maja Marinković nije sviđala Marku Markoviću sve dok se nije izoperisala i potpuno promenila lični opis, pa od nakaze postala lepotica. Ćerka Radomira Marinkovića Takija i maneken iz Crne Gore su se smuvali na žurki u "Zadruzi" jer Marinkovićeva, iako je  dobra drugarica s njegovom bivšom devojkom Stanijom Dobrojević, nije marila za to. Sada je pevačica Marijana rešila da sve prokomentariše.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Marko Marković u vezi

- U "Zadruzi 2" smo bili zajedno Marko, Stanija, Maja i ja. Nas tri smo se tada družile, bile smo najbolje prijateljice. Maji se Marko svideo od starta, tako da su ovo stare simpatije s njene strane. Međutim, ona je tada fizički izgledala potpuno drugačije, a njega privlače atraktivne devojke. Maja mu se nije dopadala, govorio je da je nakaza. Zato je izabrao Staniju i smuvao se s njom, a ne sa Majom - priča Marijana.

Ona dodaje da se nije iznenadila što je Marinkovićeva završila s manekenom iako je tri godine bio u vezi s njenom drugaricom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading