Stanija ZGROŽENA ponašanjem bivšeg! Starleta oplela po Marku žestoko: Vratio se na staro, ništa od mene nije naučio! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.10.2022

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević razočarana u bivšeg dečka Marka Markovića.

Stanija ZGROŽENA ponašanjem bivšeg! Starleta oplela po Marku žestoko: Vratio se na staro, ništa od mene nije naučio! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sinoć su gosti emisije "Izbacivanje" bili Stanija Dobrojević i Taki Marinković, koji su govorili o odnosu i raskidu Maje Marinković i Marka Markovića.

- Nisam očekivala ovako brz raskid, očekivala sam mesec, dva idelane veze a onda haos, na koji on ne bi znao da odgovori. On mene nikad nije uvredio, a inače nije pušio cigarete. Posle raskida se vratio na staro. On je sa mnom imao ozbiljnu i kvalitetnu vezu, neće on to imati dugo - rekla je Stanija.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stanija Dobrojević

- Ja moram da kažem da sam nahvalio bio Ćertića, a onda ju je on vređao, tamo se situacije menjaju iz minuta u minut - rekao je Taki.

- On bi nju umrtvio, on je takav fin i miran, a onda ako dođe neki bivši sledi haos - dodala je Stanija, a onda otkrila da li bi Marko mogao da se nosi sa svađama i ispadima Maje Marinković.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stanija Dobrojević o Marku Markoviću

- Ne, teško. Marko je uvek taj koji je miran i staložen, a ja sam bila galamdžija i svađalica, sećam se da sam ga jednom i sa vereničkim prstenom gađala u glavu. Nikad za tri godine nije upotrebio ružnu reč ili me je uvredio. Zato sam ja malo iznenađena nekim stvarima, jer on tamo koristi ružne reči, ne dopada mi se što Marko puši, jer je ostavio cigarete. Mada, kada mi je vratio Pabla, bio je nekako mršav, palio je jednu za drugom cigaretom, ne znam šta mu se desilo, ne sviđa mi se to.

Podsetimo, Stanija je o ovome pričala u emisiji ''Minsko polje sa Jovanom'', a kako ste nešto propustili, pogledajte u bonus videu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading