"O KAKVOJ ISTINI MAJA PRIČA?'' Porodica nestale Marijane ŠOKIRANA izjavama druge ćerke, otac očajan: Istraga još uvek traje!

Autor:

Zadruga

09.10.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se otac nestale Marijane Seifert.

"O KAKVOJ ISTINI MAJA PRIČA?'' Porodica nestale Marijane ŠOKIRANA izjavama druge ćerke, otac očajan: Istraga još uvek traje!

Foto: Nikola Mutić

Sestra nestale Marijane Seifert iz "Velikog brata", Maja Kovačević sinoć je ušla u rijaliti "Zadruga", a pre samog ulaska je rekla da njena porodica zna šta se desilo Marijani, kao i da će istinu ispričati javno.

- Mi smo kao porodica dali sve od sebe i saznali smo 99,9 posto toga. Kada budem bila spremna da ispričam to podeliću sa javnošću. Dobila sam sliku šta se dogodilo i nekako pokušavam da to prihvatim. Saznali smo sve šta je bilo. Moja bol je moja bol i nosiću je do kraja života... Imam šesto čulo, kad se to dogodilo znala sam da je više nema i sad se sve dokazalo da je tako kako je. A ljudi ne mogu očekivati da ću odustati. To je pogađalo i moju sestru, nju su dokrajčili zli komentari, nije se od toga nikad oporavila. Ali ja sam drugačija, drvlje i kamenje možete po meni, nećete me slomiti ni uništiti - rekla je Maja Kovačević u studiju, nakon čega se njen otac oglasio za "Slobodnu Dalmaciju".

Republika

Foto: Printscreen pink tv

Maja Kovačević

- Ja stvarno ne znam o čemu Maja priča? O kakvoj istini? Shvatite me, nije nam drago da je uopše išla tamo i ne želim ulaziti u njene razloge zašto je to rekla... Mogu vam reći da je istraga o Marijaninom nestanku i dalje otvorena i traje. Apelujem ovim putem da vi novinari ne zaboravite na moju ćerku i s vremena na vreme podsetite javnost na njen nestanak. Takođe, molim sve one koji nešto znaju o tome što se uistinu dogodilo te večeri kad je Marijana nestala da kažu policiji ili dođu do mene preko vas novinara - rekao je Ivo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading