Miljana progovorila o ISPOVESTI Ivana Marinkovića! Otkrila da li će promeniti prezime sinu, pa priznala da li je istina da je Željku pričala da mu je Zola otac!

Autor:

Zadruga

09.10.2022

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nikad iskrenija.

Miljana progovorila o ISPOVESTI Ivana Marinkovića! Otkrila da li će promeniti prezime sinu, pa priznala da li je istina da je Željku pričala da mu je Zola otac!

Foto: printscreen/pinktv

Miljana Kulić se danas u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' osvrnula na svoju borbu za život i trenutnim zadravstvenim stanjem.

- Da, operisala sam želudac, iskomplikovalo se i borila sam se za život. Slezina mi je pukla prilikom intervencije, ali mi to niko nije rekao, čak sam se avionom vratila kući, ali hvala Bogu, sve se dobro završilo. Opet ih isto uradila, jer sa mojom težinom ne bih dugo živela, dogodili su se razni problemi sa kojih ne bih olako mogla da se borim. Skidanje težine je bilo neminovno - rekla je Miljana, pa dodala da joj se život promenio u potpunosti:

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Miljana Kulić

- Promenio se iz korena. Ne mogu ni da jedem više koliko hoću, a i shvatila sam da mnogi ljudi nisu vredni mene. Željka nisam dugo viđala, pa su ga doveli jednom u bolnicu da ga vidim, ali sam znala da je bio u sigurnim rukama. Sve što se desilo verovatno ima neki razlog, možda je to neka opomena posle raznih grešaka koje sam imala.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Miljana Kulić o Ivanu Marinkoviću

Ona je prokomentarisala je i izjave svoje bivše ljubavi Lazara Čolića Zole, ali i otkrila istinu o odnosu sa Ivanom Marinkovićem.

- Zola nikada ne bi bio otac mom detetu i sve je ovo foliraža kako bi ponovo ušao u rijaliti. Ovo što Ivan govori je takođe glupost, meni ne treba advokat, ja mogu da se branim sama. Jelena takođe pokušava da uđe u rijaliti preko moje grbače, a to više ne može. Neću im više davati na značaju. Pričamo o čoveku koji je svom sopstvenom detetu poželeo da nema ni oca ni majku, šta dalje reći... Izmišljao je kako sam ga provocirala i govorila da je Zola njegov otac. On toliko izmišlja i laže, a u svakom trenutku mogu da idem na polifraf. Kada god da me pita za oca, kažem da je u Americi i da radi, nikada nisam govorila da mu je Zola otac. U početku sam mislila da ću upisati njegovo prezime detetu u krštenici, ali sada sam sigurna da se to neće desiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading