Dalila otkrila istinu o odnosu sa Bubom Korelijem, pa progovorila o RASKIDU sa Lukom i javno mu se obratila: SRAM TE BILO!

Autor:

Zadruga

09.10.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević otkrila je pojedinosti svog privatnog života.

Dalila otkrila istinu o odnosu sa Bubom Korelijem, pa progovorila o RASKIDU sa Lukom i javno mu se obratila: SRAM TE BILO!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bivša zadrugarka, Dalila Dragojević, bila je gost emisije 'Premijera Vikend Specijal', gde je pričala o svom raskidu sa  Lukom Nikolićem, ali i njenom privatnom životu.

- Istina je, desio se raskid, ali ostali smo u dobrim odnosima! Ne žalim se, lepo mi je u životu, ne mogu da se žalim jer brodoloma će uvek biti. Ljudima koji me ne poznaju, ne dozvoljavam da se vidi da nešto nije u redu i super mi do sada ide! - rekla je Dalila koja se dotakla njegovih objava na društvenim mrežama:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- On treba da objasni te metle, on se time bavi. Ne znam šta da ti kažem, najbolje je njega da pitate. Danas je takođe stavio neki status i naravno da je pogrešno protumačeno, zaista smo u dobrim odnosima. Nemam dečka, za njega ne znam da li ima novu devojku. U pitanju je bila neka svađa o kojoj ne bih govorila, najvažnije je da smo u dobrom odnosu. Za sad nismo zajedno, a da li ćemo biti, vreme će pokazati. Mene trenutno niko ne interesuje, nisam raspoložena za nove odnose. Jedino u koga sam bila zaljubljena je Luka, sve ostalo su gluposti...

- Bili smo na istom mestu sinoć i desile su se neke manje prijatne situacije, ali dobro. E, moj Luka, ako sada ovo gledaš, sram te bilo! Bilo, pa prošlo, idemo dalje!

Republika

Foto: instagram

Dalila Dragojević o radovima na kući

Ona je ovom prilikom otkrila i kako teku radovi na kući u kojoj je živela sa Dejanom Dragojevićem.

- Rekli su mi da sam napravila Alkatraz jer mi je ograda preko tri mestra. Ne razumem se najbolje u to ali jedva čekam da se to završi. Ostali su neki detalji, moram struju da završim za neke lampe i sijalice, da bude sve kako treba. Sada živim u Beogradu, tu živim, tako da ne stižem... Ne idem da budem sama u kući koju sam gradila sa tim nekim, bolje je da radim na sebi, da se malo sklonim, da idem u teretanu...

Dalila je progovorila i o spekulacijama da postoje simpatije između nje i Bube Korelija.

- Buba i ja smo u super odnosima još odavno. Poznajemo se od vremena kada ništa nije bilo ovako kako sada jeste, nema tu ništa. To je drugarski i tako će i ostati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading