SVE SU TRČALE ZA NJIM, SAD NIJEDNA! Otac Adama Labunskog u ISPOVESTI progovorio o sinovljevom učešću u Zadruzi, a jedna stvar ga posebno BRINE!

Autor:

Zadruga

25.09.2022

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Adam Labunski, aktuelni učesnik šeste sezone Zadruge, otkako je kročio na imanje ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

SVE SU TRČALE ZA NJIM, SAD NIJEDNA! Otac Adama Labunskog u ISPOVESTI progovorio o sinovljevom učešću u Zadruzi, a jedna stvar ga posebno BRINE!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Adam je jedan od prvih učesnika koji su upali u probleme sa cimerima, ali i bili učesnici svađa koje su bile na ivici incidenta. Njegov okršaj sa Urošem Ćertićem prepričavao se danima, ali i njegovo, kako zadrugari kažu 'preterano pevanje', koje je dovelo do mnogih sukoba.

Ovim povodom, Igor Labunski, Adamov otac, oglasio se za Pink.rs i dao svoj sud na sinovljevo učešće.

 

Foto: Printscreen tv pink

Adam Labunski

 

- U samom startu nisam bio za to da uđe u rijaliti jer sam brinuo kako će se snaći. I sam sam muzičar, znam kako to ide kada krećeš od početka. Poznat sam u Makedoniji, ali u Srbiji nisam. Kada su ga zvali bio sam protiv jer sam mislio da on neće moći da se snađe sa 'beogradskim vukovima'. Adam je u samom startu bio i za i protiv, ali je ipak prelomio i ušao na velelepno imanje... Mi živimo već 4 meseca ovde kako bi njemu pružili podršku i pomogli mu da osvoji Srbiju. Smatrao sam da će mu Zadruga pomoći i popularizovati, a samo pojavljivanje na Pink televiziji znamo koliko znači, a i njegov početak je bio na Pinkovim zvezdama...

 

Foto: Printscreen Youtube/ Bajram Ajdaroski, Zvezde Granda, Sezam produkcija

Adam Labunski sa ocem

 


Adamov otac je otkrio i šta ga je savetovao pre samog ulaska, ali i progovorio o sukobu sa Urošem Ćertićem.

- Iako sam mu tata i mentor, jer svemu što zna o muzici sam sam ga učio, nisam pristrasan. On možda nije najbolji pevač, ali je kao paketić dosta kvalitetan. Tokom takmičenja u Pinkovim zvezdama, sama Ceca je govorila o tome i hvalila ga kao kompletnog izvođača. Voleo bih da ne bude 'anonimus', ja sam poznat u Makedoniji, ali u Srbiji nisam, što ne bih voleo i sa njim da bude slučaj. Zaista bih voleo da uspe u regionu. Savetovao sam ga da se ne zamera, da peva kada ga zamole... Malo je dosadan u tom smislu, eksponira se i kada treba i kada ne treba. Možda je Uroš malo i bio u pravu, jer ispada pomalo naporan sa tim svakodnevnim pevanjem. Zaista, iako sam otac želim da budem što realniji kada je moje dete u pitanju. Mi svakodnevno gledamo i pratimo sve što radi...

 

Adamov tata otkrio je ko mu se dopada od zadrugara i za koga smatra da može da bude dobar i iskren prijatelj njegovom sinu.

 

Foto: Printscreen Youtube/ Bajram Ajdaroski, Zvezde Granda, Sezam produkcija

Adam Labunski sa ocem

 

Igor Labunski je na samom kraju otkrio, koji bi savet dao svom sinu, da ovoga trenutka može da razgovara sa njim.

- Voleo bih da se malo opusti, da bude spontan i svoj. Da ga malo više drugi traže, a ne sam da se nameće. Devojke su uvek trčale za njim, a sada nema ni jedne, što mi je jako čudno, ali verujem da mu treba malo vremena da shvati kako treba da reaguje u pojedinim situacijama jer je ovo početak. Da sam ja unutra bilo bi drugačije jer ipak imam više životnog iskustva u svemu. Uroš je jak govornik, ali ja bih sigurno u jednoj rečenici znao sve da mu kažem i objasnim.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading