UROŠ ĆERTIĆ OSUĐEN NA GODINU DANA KUĆNOG PRITVORA! Kaskader BEZ REČI napustio Palatu pravde! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.09.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kaskaderu je izrečena presuda!

UROŠ ĆERTIĆ OSUĐEN NA GODINU DANA KUĆNOG PRITVORA! Kaskader BEZ REČI napustio Palatu pravde! (FOTO, VIDEO)

Foto: Republika


Kaskader i učesnik Zadruge Uroš Ćertić pre dve godine završio je u pritvoru zbog nelegalnog posedovanja oružja, kada je vitlao pištoljem po ekspozituri jedne banke, a danas mu je izrečena presuda!

Kako saznajemo, Ćertiću je za ovo delo izrečena kazna od godinu dana kućnog pritvora!

 

Poznatom kaskaderu suđenje je bilo zakazano danas u podne, zbog čega je privremeno napustio imanje u Šimanovcima, a ekipa portala Republika stigla je ispred Palate pravde, gde smo zatekli Ćertića kako stiže na ročište, a potom i kako, sat vremena kasnije, bez reči napušta zgradu Višeg suda u Beogradu.

 

Podsećamo, Uroš Ćertić juče se ovim povodom obratio javnosti, kada je priznao da se kaje zbog  toga što je uradio.

Uroš je iskoristio priliku da apeluje na učesnike rijalitija, ali i gledaoce, da slučaj shvate ozbiljno, te tvrdi da će tužiti svakoga ko od njegove situacije bude pravio "cirkus".

- Sutra je konačno došao dan da idem na suđenje. Nikom to ne preporučujem. Oružje je za miliciju, za SAJ, za vojsku. Nemojte da pravite sprdnju od toga. Majka neka zove mog oca, otac mog advokata da dođe pola sata ranije. Molim sve novinare da ne prave cirkus od ovog ozbiljnog suđenja, jer taj nepromišljeni postupak može da me odvoji od deteta od 2 do 12 godina - počeo je Uroš u programu uživo i dodao:

 

- A vi ako se budete ovde sprdali sa tom temom, bićete ozbiljno tuženi. Kajem se, naravno, ne preporučujem nikom da se šeta po centru grada ili bilo kom delu grada s oružjem. To je za miliciju ili za kaskadere na zatvorenom, bezbednom filmskom setu sa ćorcima. Ozbiljna je tema, nije bila pompa i zaj**ancija. Ne mogu nikome da zabranim da dođe, ali nemojte da pravite cirkus od suđenja - rekao je Ćertić.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading