Maja nazvala Pecu POKOJNIM, pa otkrila sve o PREPISKAMA sa Aleksandrom!

Autor:

Zadruga

23.09.2022

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković otkrila je sve o prepiskama sa Aleksandrom Subotić!

Maja nazvala Pecu POKOJNIM, pa otkrila sve o PREPISKAMA sa Aleksandrom!

Foto: Instagram.com

Peca Raspopović

Starleta i zadrugarka Maja Marinković je u Zadrugu ušla nakon što je raskinula s Pecom Raspopovićem, a sinoć je pred kamerama priznala neke stvari o Aleksandri Subotić, koja je nedavno otkrila da li će ući u rijaliti. 

Maja je komentarisala kako Peca voli da jede čorbe, pa pomenula poruke koje je dobila od bivše drugarice Aleksandre, kada je ljubavna prevara šokirala javnost. 

Republika

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Maja Marinković i Peca Raspopović

 

- To jede Peca pokojni, Bog da mu dušu prosti. Voli čorbe, a ja volim čorbe, ali u prirodnom... Jede supe i to po ceo dan - rekla je Maja u razogovoru s jednom od cimerki, pa se dotakla Aleksandre.

- Ona prošle godine ušla šatro da zaradi stan za decu. Isfolirala se i valjda čula da je ovaj vara po Zlatiboru i kao htela da izađe. Juri ga, šta ćeš... Oni su jedno za drugo. Šta ona da radi? Komentariše? Nema ona neku inteligenciju. Majka joj je jako pametna, ali dugo izlaganje. Otac joj je dobar, bio u zatvoru. Mene prozivao, ali mora da brani dete - izjavila je Maja.

Republika

Foto: Republika TV

Maja Marinković i Peca Raspopović na letovanju

 

- Ja izjavila... Poslala mi je: 'Šta je ovo?', šta ja da joj kažem, pa ima oči. Moj Taki odlepio, mislili su svi da on zna, morala sam dva dana da ugasim telefon. Neću da pričam o tome - rekla je u Zadruzi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading