Kristijan Golubović priznao da je imao VRELU AKCIJU sa Gocom Tržan: Nazvao je NARKOMANKOM, pa otkrio sve detalje intimnog odnosa! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.09.2022

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović otkrio je da je bio intiman sa Gocom Tržan!

Kristijan Golubović priznao da je imao VRELU AKCIJU sa Gocom Tržan: Nazvao je NARKOMANKOM, pa otkrio sve detalje intimnog odnosa! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Kristijan Golubović prošle noći bio je besan, jer su zadrugari napali Adama Labunskog zbog njegovog pevanja, što je bila i jedna od tema tokom emisije ,,Pitanja gledalaca". Za crnim stolom povela se ozbiljna debata o Adamovom ponašanju, nakon čega je Golubović izleteo iz bele kuće i počeo da peni. 

Najviše ga je iznervirao Ivan Marinković, te je žestoko opleo po njemu i otkrio da je bio intiman sa pevačicom Gocom Tržan.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijan Golubović Zadruga 6 vesti

 

- Vređaju dečka, p**ka vam materina, samo ih slušam kako uvijaju! Onaj alkoholičar, bez jetre propali, on koji je smrad. J*bo sam mu Gocu Tržan, pre sto godina, narkomanku! - penio je Kristijan, pa dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović Zadruga 6

 

- Smrdljivko jedan, dečka diraju, gledam dečka, ne valja im, zato što peva? Miljana je sr*la po njima, kao p**ke su ćutali, a znaš koji su honorari, slepci!

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading