Robert Mitrović BEŽI IZ ZADRUGE: Kamera zabeležila njegovo pentranje po kavezu, Viktorijin bivši doživeo pomračenje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.09.2022

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robert Mitrović pokušao da pobegne iz Zadruge!

Robert Mitrović BEŽI IZ ZADRUGE: Kamera zabeležila njegovo pentranje po kavezu, Viktorijin bivši doživeo pomračenje! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Robert Mitrović je sinoć tokom emisije "Pitanja gledalaca" priznao da nema dokaze za sve tvrdnje koje je izneo o svojoj bivšoj supruzi Viktoriji Mitrović i da je to rekao u trenutku besa.

 

Izgleda da ga je ovo priznanje poremetilo, te je večeras pre emisije pokušao da pobegne iz "Zadruge".

Robert je otišao do Rajskog vrta, pa krenuo da se penje na ogradu, ali je vrlo brzo i odustao i vratio se nazad.

 

 

Podsetimo, Robert je po ulasku u rijaliti izneo niz tvrdnji o tome da je Viktorija slagala naciju o silovanju sveštenika, kao i mnogim drugim detaljima iz njihove veze, nakon čega je promenio ploču, što je izazvalo gnev zadrugara.

- Bes me je poneo, ali smatram da je majka mog deteta i da ne treba to da iznosim! Kad sam sumirao utiske, shvatio sam da ne treba da idem tako grubo prema njoj, majka je mog deteta! - objasnio je Robert.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading