Prva izjava Miljane Kulić nakon izlaska iz BOLNICE: "Vraćam se u Zadrugu da se suočim sa Ivanom oči u oči, kada će AGONIJA da se završi?" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.09.2022

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nakon izlaska iz Zadruge, otkrila nam je istinu o njenom ulasku u Zadrugu!

Prva izjava Miljane Kulić nakon izlaska iz BOLNICE: "Vraćam se u Zadrugu da se suočim sa Ivanom oči u oči, kada će AGONIJA da se završi?" (VIDEO)

Foto: ST/N.MUTIĆ

Bivša zadrugarka MIljana Kulić upravo je napustila Klinički centar Srbije, a tom prilikom portal Republika našao se na licu mesta, gde smo popričali sa njom. 

 

 

Po Miljanu je došla majka Marija Kulić, u pratnji ćerkinog dečka Nenada Macanovića Bebice. U razgovoru sa Miljanom, otkrila nam je da je smršala 22 kilograma, ali i datum kada ulazi u šestu sezonu rijalitija ,,Zadruga". 

- Konačno sam napolju, osećam se odlično, ima još par stvari da se koriguje, ali sve ide kako treba. Smršala sam 22 kilograma za mesec dana. Bolje mi je, dobro se osećam, ali ne smem da ulazim u Zadrugu, dok sve ne bude u redu.

- Nisam pravila probleme, svi znaju, ja sam samo pitala gde ima da se puši. Pušim i dalje, znatno manje, ali mi je teško.

 

- Nisam se čula sa Zolom, blokirala sam ga, ne bih njemu davala na značaju, jer ga nigde nema, dok se ne pojavi sa mnom. Pratila sam Zadrugu, Ivana Marinkovića ne bih komentarisala, osim oči u oči, on je za mene ispričana priča, on nikada nije ni bio sa mnom, svi znaju koliko smo imali intimnih odnosa, ajde što Željka ne viđa, nego ne viđa ni ćerku. 

- Najteži mi je bio sam početak, nisam znala kada je kraj, ali opet bih isto uradila. Neću tužiti bolnicu, sa Turskom da se tuži, ne pada mi napamet. Niko nam nije rekao da je slezina pukla. Željku je rođendan bio, nisam mogla da idem, osetila sam da mi nije bilo dobro, tri dana nakon toga sam prebačena u Klinički centar Niš...

-Bebicu i mene očekujte u Zadruzi u novembru, decembru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading