Ivan Marinković izblamirao Gocu Tržan: Otkrio gde su imali prvi S*KS, pa tvrdio da je ona njega MUVALA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.09.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković otkrio je sve detalje odnosa sa bivšom suprugom Gocom Tržan!

Ivan Marinković izblamirao Gocu Tržan: Otkrio gde su imali prvi S*KS, pa tvrdio da je ona njega MUVALA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Goca Tržan, Ivan Marinković

Rijaliti zvezda i zadrugar Ivan Marinković godinama je bio u braku sa pevačicom Gocom Tržanom, sa kojom je dobio ćerkicu Lenku, koja je izrasla u pravu lepoticu. Međutim, o problemima u braku Ivana i Goce naširoko se pričalo i šuškalo, a on je sada otkrio detalje o njihovom prvom intimnom odnosu. 

Ivan je pre svega ispričao koliko mu je bilo šokantno kada je saznao da se Goca raspitivala za njega, nakon čega je uspeo da je smuva, a potom su stupili i u brak. 

Republika

Foto: Prntscrin, printscreen/youtube.com/ Goca Tržan

Goca Tržan i Ivan Marinković razvod

 

- Iskreno, bio sam veliki Gocin fan, jedva sam čekao da je upoznam! Počeo sam da radim kao konobar u jednom kafiću u Beogradu 2005. godine, a uporedo sam prodavao firmiranu garderobu u butiku, gde mi se ostvarila velika želja! Goca je jednog dana došla tu i tad smo se prvi put videli. Onda je često svraćala i kupovala stvari od mene. Poverila se našoj zajedničkoj drugarici da joj se dopadam i tražila joj moj broj telefona - počinje priču Marinković za Hit i dodaje da nije verovao da će uspeti da zavede pop zvezdu:

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, ATA Images

Goca Tržan i Ivan Marinković

 

- Nisam ni sanjao da ću uspeti da je smuvam, a kamoli da se oženim njom. Prvi se*s nam je bio u Domu sindikata, ali ne bih otkrivao tačno u kom delu dvorane i kako je sve izgledalo...

Posle braka sa Ivanom, Goca se prepustila bračnim vodama mladog bubnjara Raše Radovanovića, sa kojim je pre nekoliko meseci stala na ,,ludi kamen" i zvanično. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading