Dejanov KRST krije MISTERIJU, Aleksandru i Dalilu povezuje jedan detalj: Otkrivamo šta se krije iza prokletstva Dragojevića! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.09.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sadašnja devojka i zakonita supruga Dejana Dragojevića imaju više zajedničkih tačaka, a ova je svima promakla!

Dejanov KRST krije MISTERIJU, Aleksandru i Dalilu povezuje jedan detalj: Otkrivamo šta se krije iza prokletstva Dragojevića! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dejan i Dalila Dragojević

Pobednik rijalitija ,,Zadruga 5" Dejan Dragojević trenutno je jedan od najpoželjnijih momaka u Srbiji, ali i regionu, ali on je svoje srce poklonio Aleksandri Nikolić. Međutim, izgleda da Dejanova devojka i još uvek zakonita supruga Dalila Dragojević imaju dosta toga zajedničkog. 

Tokom trajanja rijalitija ,,Zadruga", spekulisalo se da Aleksandra i Dalila jedna drugu kopiraju kada je stajling, oblačenje i šminkanje u pitanju. 

 

Međutim, nije samo to što im se desilo tokom ljubavi sa Dragojevićem. Naime, pre nego što su srećno zaljubljeni ušli na imanje u Šimanovcima, Dalila je izvadila silikon iz usana, poznatiji kao biopolimer, a Dejan je sve vreme bio uz nju za to vreme. 

Sve se to desilo 21. jula 2021. godine, o čemu je i ona obavestila svoje pratioce na društvenim mrežama, a potom i snimila video na tu temu, kako bi objasnila pratiocima šta se desilo. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević izvadila silikon iz usana

 

Sa druge strane, isto to je uradila i Aleksandra, samo godinu dana kasnije, odnosno kada je izašla iz rijalitija. 

Nakon povratka iz Egipta, gde su Nikolićeva i Dejan proveli dve nedelje, starleta je odlučila da ode kod doktora na hirurško vađenje biopolimera

Republika

Foto: youtube printscreen

Aleksandra Nikolić izvadila silikon iz usana

- Ovo sam ja nakon operacije. Imam bolove, ali to je normalno prvog dana. Pijem lekove, iako vodu jedva mogu da popijem uz njih. Ništa ne mogu da jedem, ali i ne traži mi se hrana. Sve je još uvek sveže, nije se namestilo kako treba. Podići će se gornja usna, donja će se spustiti, a otok će proći - objasnila je Aleksandra, pričajući jedva razgovetno od konaca u usnama.

Tim povodom kontaktirali smo numerološkinju Ivku, koju smo upitali da li postoji u Dejanovim korenima neko proklestvo ili je ovo samo puka slučajnost. 

- Dejan Dragojević on je numerološki broj 573, Aleksandra 292, Dalila 347... Dalila i Dejan 821 definitivno je bilo da se spoje, ali akcenat je na plastičnim operacijama, gde su u malom razmaku izvadile čuveni bipolimer, koji inače zna da napravi problem. On nije babaroga, on je upoznao Dalilu prirodnu, pa joj je dao da radi sve te zahvate, i promenila je lični opis. 

- Jedino što mogu da zaključim iz Dejanovog broja da on ne želi nikoga da menja, ali zbog petice, voli ste što je prirodno, pa je on Dalilu zavoleo takvu kakva jeste, a pošto je 21. vek, pa se dodaje i oduzima. Nema tu nikakvih loših namera, vezanih za Aleksandru, ona je to htela davnih dana da izvadi, ali ona voli da ima nadograđenu kosu, da ima hirurške zahvate, jer je htela nedostatke da popuni, za razliku od Dalile je prirodno lepa žena, ali htela je da promeni malo, da doda.

 

 

- Njoj je stajalo u avgustu da se dešava fizički preobražaj, pa sve što je bilo veštačko, htela je da odstrani. Ona će na zimu i te grudi, da ne kažem remontuje, ali će imati probleme sa grudima, pa najpre će to biti novembar mesec, pa bi trebalo da povede računa o tome. Boleće je kičma i vratni deo, pa tako u novembru može da se usudi na taj korak, da zameni silikone. On jeste uticao na Aleksandru da izvadi biopolimer, ali ne toliko koliko je ona sama to želela da uradi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Kiza

08.09.2022 03:34

Aleksandra lepsa od Dalile????? Ma dajte molim vas, alex nije ruzna, ali devojka bez ikakve harizme, jos jadna tupava, priglupa, totalno bezlicna osoba, dok je Dalila lepa, harizmaticna, sexipilna, fatalna žena.