Aleksandra ZABILA NOŽ u LEĐA Dejanu! Ulazi u Zadrugu 6 bez njegovog znanja, prodala ga za OZBILJNU LOVU!

Autor:

Zadruga

06.09.2022

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić ulazi u ''Zadrugu 6'', Dejan ne zna ništa o tome.

Aleksandra ZABILA NOŽ u LEĐA Dejanu! Ulazi u Zadrugu 6 bez njegovog znanja, prodala ga za OZBILJNU LOVU!

Foto: ATA Images, Instagram

Šesta sezona rijalitija ''Zadruga'' sve je bliža, a mnogi jedva čekaju ulazak novih i ponekih starih zadrugara. Kako se navodi, jedna od dobro poznatih zadrugari biće Aleksandra Nikolić koja je potpisala ugovor za ulazak, ali je sve to sakrila od Dejana Dragojevića.

Republika

Foto: Nikola MUtic

Aleksandra Nikolić

- Aleksandra je pre nekoliko dana bila na Pinku i dogovorila ulazak u "Zadrugu 6". Čak je potpisala i ugovor, i to Dejanu iza leđa! Produkcija joj je ponudila ozbiljan novac, koji nije želela da propusti. Trenutno živi od reklama sa Instagrama, ali to joj nije dovoljno. Nema druge prihode, osim honorara iz "Zadruge" - priča izvor za Informer.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić bez Dejana ulazi u Zadrugu 6

- Njih dvoje su pre dvadesetak dana zajedno išli na pregovore. Dejan se dvoumio da li da uđe od početka "Zadruge" ili nešto kasnije, pa je na kraju rekao da mu treba još vremena da razmisli. Verovatno želi sebi da digne cenu. Aleks se tada klela da ni u ludilu neće u rijaliti bez Dekija, ali je lova presudila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading