(FOTO) OTEČENA, TEŠKO PRIČA I U BOLOVIMA: Dalila Dragojević pokazala kako izgleda nakon VAĐENJA SILIKONA!

Autor:

Zabava

22.07.2021

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donela je odluku da se reši silikona iz usana, a sada je pokazala i kako izgleda dan nakon.

RepublikaFoto: instagram.com, Republika.rs
Dalila nakon operacije

Rijaliti zvezda Dalila Dragojević juče se operasila i iz usana na privatnoj klinici izvadila biopolimer (silikon), koji joj je smetao i narušavao njenu lepotu, kako je ona isticala. 

Dan nakon operacije Dalila je objavila snimak kako se oseća, pa je objasnila na Instagram storiju da je estetskih zahvat prošao u najboljem redu, da trenutno otežano priča, kao i da joj je gornja usna potpuno zašivena koncima.

RepublikaFoto: instagram.com
Dalila tokom operacije vađenja silikona iz usana

Veliki otok je prisutan, govori Dragojevićka, ali ne krije da je srećna zbog toga što je napokon uspela da se reši velikog problema. Dalila je već nekoliko puta pričala do sada da je ona biopolimer stavila još pre dosta godina i da joj je u tom trenutku bio super rešenje, a pristupačno. Nekoliko godina kasnije, Dalili je estetski i vizuelno smetalo kako to izgleda, a budući da je mešala više materijala, pa je pored biopolimera stavila i hijaluronsku kiselinu, došlo je vreme da se silikon izvadi.

- Dobro jutro dragi moji,  evo mene prvi dan nakon operacije. Moram da vam kažem da malo otežano pričam, ali ono što je najbitnije jeste da nemam onu odvratnu stvar u ustima. Ovde su konci duž cele usne, ali usna je jako tanka i jako je mala naspram onih usana. Posle otoka definitivno moja usna će se vratiti u normalno stanje i imaću normalnu usnu. Čovek pogreši, videli ste šta se izvadilo, ja sam presrećna i jedva čekam da izvadim konce - ispričala je Dalila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading