"Izbrisala bih ga sa lice zemlje..." Sandra Rešić progovorila o BIVŠEM DEČKU, reči koje je uputila naježile su sve gledaoce! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.08.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Spasojević i Sandra Rešić su progovorile o Marku Osmakčiću!

"Izbrisala bih ga sa lice zemlje..." Sandra Rešić progovorila o BIVŠEM DEČKU, reči koje je uputila naježile su sve gledaoce! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/republika.rs

Prošle noći u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" gošće su bile Sandra Rešić i Ana Spasojević, a tom prilikom su obe prokomentarisale Marka Osmakčića, koji se nakon rijalitija upustio u muzičke vode. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić Zadruga Narod pita

 

- Svake večeri gledam "Narod pita". Oni koji kažu da nijh ne zanima jer je rijaliti gotov, oni lažu. Svako veče čujem svoje ime - rekla je Sandra.

- Ti si uvek bila komentator a taj tvoj ljubavni odnos je obeležio tvoje učešće i najviše se o tome priča - rekla je Ivana.

- To mi je neverovatno iskreno. Da sam bila u nekoj dužoj vezi pa da kažeš e sad imamo o čemu da pričamo, a ne veza od dve endelje. Ali razumljivo je jer je to od mene bilo neočekivano da se desi, a od njega da se tako završi. Iskreno nisam ja nešto bežala od toga kad neko pomene Osmakčića, ali nije mi prijalo, najradije bih ga izbrisala sa planete zemlje a ne iz svog života zbog njegovog ponašanja - rekla je Sandra.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Spasojević Zadruga Narod pita

 

- Kad smo kod Osmakčića, Ana on je bio poprilično grub prema tebi čak je došlo i do fizičkog kontakta. Da li si pokrenula tužbu? - pitala je Ivana.

- Ja to gledam i da ne pričam i da ne spominjem, rešiće se to na sudu sve je u procesu. Procedura je odmah pokrenuta - odgovorila je Ana.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading