Bivši zadrugar odveo na more i bivšu ŽENU I LJUBAVNICU! Dan provodi sa porodicom, uveče u zagrljaju Dragane Mitar!

Autor:

Zadruga

18.08.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Šuška se da rijaliti učesnik Edo Fetić ponovo sedi na dve stolice!

Bivši zadrugar odveo na more i bivšu ŽENU I LJUBAVNICU! Dan provodi sa porodicom, uveče u zagrljaju Dragane Mitar!

Foto: printscreen/instagram.com/minavrbaski

Edo Fetić i Dragana Mitar

Nakon što je sa nekadašnjom ljubavnicom Draganom Mitar, sa kojom je uplovio u romansu tokom učešća u Zadruzi 3, stavio tačku na odnos, čini se da Edo Fetić sada ponovo sedi na dve stolice!

Naime, on je na letovanje odveo decu i svoju bivšu suprugu Zilhu Karišik, od koje se razveo nakon javne preljube sa Draganom Mitar, a sa kojom je nakon razvoda ostao u dobrim odnosima.

Foto: Republika.rs

Edo Fetić

Međutim, kako dobro obavešteni izvor tvrdi za Pink, Edo je nedavno obnovio vezu sa svojom bivšom ljubavnicom i devojkom Draganom Mitar, sa kojom se, iako mu je bivša žena tu, tajno viđa u Budvi.

Foto: youtube.com/printscreen

Dragana Mitar

- Dragana je dole kod nas već oko nedelju dana sigurno. Tu je sa malim, sladak je, non-stop je oko njega, a dolazi i Edo. Pa, tako je svake godine, otkad ih mi znamo iz "Zadruge". Kriju se, gledaju da ne budu toliko upadljivi, a tajno se viđaju kod nje u hotelu. Deca i bivša žena su mu u Čanju, Dragana u Budvi, Edo je stvarno profesionalac, sve je sebi namestio i natempirao, alal mu vera - priča za Pink.rs dobro obavešteni izvor iz Budve.

Foto: ST/P.Divac

Dragana Mitar

- Dragana i Edo ništa neće da pričaju za novine, da su se pomirili, jer bi im se ljudi, realno, smejali posle toliko raskida i pomirenja, blamiraju se. Ali vidite, ne mogu jedno bez drugog pa to ti je, kad tad se oni opet spoje. Tu su na moru zajedno, iz Budve uglavnom ne mrdaju, a i Joca mali ga voli - završava priču izvor.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading