Kulićka od Kliničkog centra napravila RIJALITI! Miljana MUVALA DOKTORA u bolnici, terala ga da joj PIPA GRUDI!

Autor:

Zadruga

17.08.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miljana terala doktora da joj pipa grudi i proveri da li su joj spale nakon operacije.

Kulićka od Kliničkog centra napravila RIJALITI! Miljana MUVALA DOKTORA u bolnici, terala ga da joj PIPA GRUDI!

Foto: Blic TV printscreen

Zadrugarka Miljana Kulić ne smiruje se ni u bolnici nego i tamo pravi rijaliti, pa je tako zavodila doktora dok ju je pregledao nagu do pasa i zapitkivala ga: "Kakve su mi si*e" ne bi li se svi smejali njenim šalama, otkriva izvor iz Kliničkog centra.

Foto: Srpski telegraf, Instagram.com

Miljana Kulić u Kliničkom centru Srbije

Kako saznajemo, nakon što se stanje starlete iz Niša stabilizovano i otkako je van životne opasnosti, ona je odmah krenula oko sebe da stvara šou da bi zabavila prvo sebe, a onda i sve oko sebe.

- Čim je došla sebi i, ono što se kaže, stala na svoje noge, Miksi je počela da pravi probleme i ponaša se onako kako se ponašala u svim mogućim rijaliti-programima u kojima je učestvovala poslednjih godina. Od majke Marije i dečka Nenada tražila je cigarete i mobilni telefon, a insistirala je i na hrani i omiljenom gaziranom piću, koje nikako ne bi smela da pije. Kada joj mama i dečko nisu tu, ona nalazi zanimaciju sa sestrama i doktorima, kojima se obraća kao da su i oni deo rijalitija - priča naš izvor iz bolnice, šokiran da se to stvarno dešava na tako ozbiljnom mestu, ali priznaje da je sve to i smešno:

Foto: Youtube Zadruga Official

Miljana Kulić muvala doktora u bolnici

- Ona je jednom zgodnom doktoru koji je na njenom odeljenju i često je kod nje u viziti počela da se nabacuje i svima je to bilo smešno, pa i njemu. Prvo ga je ošacovala i videla da je lep i zgodan, a onda je bez pardona počela ga muva i da mu se otvoreno nabacuje. Njemu je u početku sve bilo simpatično, a onda je Miljana malo preterala. Pošto zbog čestih snimanja pluća i EKG mora da skine gornji deo garderobe, ona zasmejava sve prisutne, zapitkujući da li je sada zgodnija nego kad smo je gledali na TV ekranu, a vrhunac je bio kad je doktoru rekla: "Doco, kakve su mi sike?!"

Iako se sve vreme trudio da shvati njene šale, doktor je ipak na kraju ostao bez teksta.

- Terala je doktora da joj pipa grudi da bi video da li su pale nakon što je smršala. To je van svake pameti. Osim što ga je kroz smeh pitala kakve su joj grudi, jesu li lepe, na momente bi se kao zabrinula i ozbiljnijim tonom nastavila s potpitanjima da li misli da će se smanjiti kada bude još smršala - zaključuje naš sagovornik.

Foto: Srpski telegraf

Nenad Macanović Bebica

Marija: Budili su je iz kome u bolnici da slikaju selfi s njom

Podsećanja radi, Miljanina majka Marija žalila se na medicinsko osoblje, koje je navodno u šok-sobi tražilo da s Kulićkom napravi selfi, te su ih pojedini, kako je tvrdila, šikanirali i oslovljavali s "ove iz rijalitija", pa je morala da im naglašava da je njena ćerka pacijent, kao i svaki drugi.

- Moja ćerka u komi i ti je sad budiš: "Ajde, Miljana, da se slikamo, pi*ka ti materina, mrš, bre, napolje, pi*ka ti materina. Razluđena sam - jadala se Marija u emisiji kod Jovane Jeremić.

Foto: Republika

Marija Kulić se žalila na medicinsko osoblje

Međutim, upravo njena ćerka i dovodi do takvog stava prema njima jer je pravljenje rijalitija i pred kamerama i u stvarnom životu očito način na koji ona najbolje funkcioniše.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (7)

Loading
Gogo

18.08.2022 00:28

Prvo na psihijatriju Mariju pa onda Miljana a ne da se vucaraju na tv Pinku.

Zana

18.08.2022 09:11

Psihijatrijski bolesnici imaju pojacani sexualni nagon. Kada im dodje " zuta minuta"", naskacu na koga stignu.

Olja

18.08.2022 09:54

To i lici na ludacu!!!Sad ce Marija da je brani,da se salila...to je Miljana...a ta njena cerka bi naskakala na sve...nimfomanka