ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Maja i Janjuš nakon RASKIDA, prvi put se oglasili, ove reči KIDAJU DUŠU, uputili zajedno podršku Miljani Kulić! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.08.2022

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš uputili su podršku Miljani Kulić!

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Maja i Janjuš nakon RASKIDA, prvi put se oglasili, ove reči KIDAJU DUŠU, uputili zajedno podršku Miljani Kulić! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com

Nakon što je bivša zadrugarka Miljana Kulić završila hitno u Kliničkom centru u Beogradu, jer joj se naglo ponovo slošilo, njeni nekadašnji cimeri su se oglasili na društvenim mrežema i pružili joj podršku. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kulić i Miljana Kulić sa doktorom iz Turske

- Danas su morali da je dovezu, videli su još jedan taj tromb. Miljana me je zvala usput da me pita da li će joj dati da zapali cigaretu. Rekao sam joj da to ne sme da radi - istakao je Marko Đedović i dodao da je njena majka Marija Kulić u jako lošem stanju i da sve ovo teško podnosi.

Stigli smo iz Niša maločas, primljena je u sobu za reanimaciju, rađena je kompletna dijagnostika, dok sam bila tamo ispred, vodili su je na ultrazvuk, rendgen, skener. Sve informacije dalje nemamo. Sutra dežura doktorica Damjanović, pa ću da je zamolim da odem kod nje, da vidim kako je. Miljana se uznemiri kad je vidim, morala sam da izađem - rekla je Marija za Pink.rs.

Prva se oglasila Maja Marinković, koja je Miljani uputila naijskreniju podršku u ovim teškim trenucima sa kojima se susrela. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram slike

Maja je na Instagram storiju objavila Miljaninu sliku i stavila emotikon srca, te je napisala ,,Podrška". 

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram Miljana Kulić

Majin bivši dečko, Marko Janjušević Janjuš se samo nekoliko minuta nakon starlete oglasio i Miljani, nesuđenoj kumici uputio dirljive reči. 

- Bićeš ti dobro oko moje, legendo jedna jedina... Uskoro ćemo opet ono naše, veruj mi, ne može to bez nas - napisao je Janjuš. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš Instagram Miljana Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading