BIO JE NADROGIRAN I PIJAN: Zola urađen uznemiravao Miljanu, OVO je PAKLENA noć u Urgentnom centru, otkriveni svi detalji? (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.08.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica progovorio o pozivu Miljane Kulić I Lazara Čolića Zole.

BIO JE NADROGIRAN I PIJAN: Zola urađen uznemiravao Miljanu, OVO je PAKLENA noć u Urgentnom centru, otkriveni svi detalji? (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Miljana Kulić se već neko vreme nalazi u Kliničkom centru u Beogradu zbog komplikacija posle operacije smanjenja želuca. Lazar Čolić Zola, njen bivši dečko, zvao je Miljanu u nezgodno vreme dok traje oporavak.

Nenad Macanović Bebica ističe da je Zola maltretirao Miljanu, pa ga je odmah povezao sa porocima.

 

- On je zvao nju u šest ujutru, bio je pijan, posle neke žurke, da li je bio pijan, drogiran... Ko zna. Ja sam ga zvao posle toga i to smo rešili, tako da je ne zove više. Rekao sam mu da nema potrebe da je zove i nakon toga više nije zvao - objasno je Bebica kako je rešio problem sa Čolićem.

Republika

Foto: Instagram.com

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić Instagram

 

Zola se vrlo brzo oglasio ovim povodom.

- Čuli smo se nakon što se ona malo oporavila, kad sam video da se čula sa Filipom Carom na video poziv, ja sam zvao Filipa i pitao ga, on je rekao: "Da, čuli smo se na video poziv", a već su to mediji objavili. Tako da sam ja zvao i pričali smo nekih 30-ak minuta. Ona je mene zvala da dođem da živim kod nje i Bebice u stanu - priča Zola, pa dodaje da Bebica zapravo nije znao šta da mu kaže kad su se čuli -  rekao je Zola za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Dado

17.08.2022 11:31

Lažovi sve lažu.

Ana

17.08.2022 13:42

"Bebica" laže kao pas. A priča kao da je bio prisutan.