Marija Kulić u SUZAMA o Miljaninoj operaciji iz PAKLA i BORBE ZA ŽIVOT: Okrenula sam se BOGU i VERI!

Autor:

Zadruga

14.08.2022

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Marija Kulić kod Jovane Jeremić ispričala je sve što se događalo u Turskoj i nakon MIljanine operacije.

Marija Kulić u SUZAMA o Miljaninoj operaciji iz PAKLA i BORBE ZA ŽIVOT: Okrenula sam se BOGU i VERI!

Foto: printscreen/RTV Pink

U ''Novom Vikend jutru'' kod Jovane Jeremić gost je bila Marija Kulić, koja je smogla snage da nakon stabilizacije zdravstvenog stanja ćerke Miljane Kulić ispriča šta se sve dešavalo prethodnih dana kada su se Miljani doktori borili za život.

- Nisam te ispoštovala, jer smo tek došli iz Niša. Izvinjavam ti se, došla sam u ovu kuću, koja je Miljani spasila život i pored lekara. Neka bude kakva god hoće, samo mi je bitno da mi je živa i zdrava - počela je Marija kroz suze, pa nastavila sa pričom o Miljaninoj odluci da operiše želudac:

Foto: printscreen/RTV Pink

Marija Kulić u Novom jutru

- Nisu svi ljudi za takvu vrstu intervencije. Ja sam na samom startu bila voljna da jojh pomognem da ima tu dijetu. Rekla sam joj da probamo neku rigoroznu dijetu koja treba da pripomogne, pre nego što odemo na tu operaciju. Rekla je da neće da se muči, da pokušava, nego vidi ovaj, onaj je smanjio. Kad smo otišli prvi put, prehladila se bila, nije mogla da se uvede u anesteziju. Negde, ona meni kaže: "Ja dijete da držim ne mogu, non-stop sam gladna. Ona nije otišla u Tursku da je neko ubije ili da iskomplikuje sebi život. Naravno da ima propusta u njihovom radu, videla sam Miljaninu slezinu kad je izvađena. Ima rez, ali ima i laser, krpili su je laserom. Mi smo bili na moru, ona je u depresiju pala, ne može da obuče kupaći. Bila je gojazna jer su je lekovi naduvavali, a kad je prestala sa terpaijom, sve je prestalo. Ova težina je isključivo od loše hrane. Meni je bilo muka, znala sam da sa ovim načinom života, neće dugo. Nekretanje, ležanje, sedenje. Ta težina je dovela ui depresiju...Ne mogu naši lekari da kažu: "Došli ste sada da mi spašavamo život, a otišli ste u Tursku da se operišete". Hteli su Miljanu da uzmu za reklamu, nismo ništa platili. Sada čujem da radi instrumentima iz Kine - rekla je Marija.

Foto: printscreen/RTV Pink

Marija Kulić o Miljani i njenom stanju

Marija je potom otkrila kakvi su uslovi bili u klinici u Turskoj, kao i da li je ista poznata.

- Ne znam, ja sam dva puta bila u Istanbulu. Prezadovoljna sam higijenom i osobljem u toj klinici. Jeste propust napravljen prilikom operacije i to je tako laserom zakrpljeno, što je posle puklo. Sad sam razluđena, da ne znam ko može sada da utiče na mene. Nema smirenja! Da sam bila smirena, ja bih dete izgubila tog jutra. Sledeći put dolazim sa imenom i prezimenom one budaletine iz Niša, koji sam za sebe kaže da ne zna šta će tamo - dodala je Marija i nastavila:

Foto: printscreen/RTV Pink

Marija Kulić o Miljaninoj operaciji

- Dolazimo iz Turske, dobro se oseća. Oni nama kažu da svi pacijenti idu četvrti dan kući avionom. Oni kažu da ako se ne iskomplikuje u tih par dana i ako se pridržavaš onoga što piše u knjižici nekoj maloj, to je to! Miljana se itekako pridržavala postoperativnog toka, što ne liči na nju...Ona je imala simptome pucanja slezine tada kada smo se vratile. Imala je bol koji se širi ka grudnom košu. Jovana, majka oseti, ja znam kad Miljana preuveličava, kada govori istinu. Nju su prelivali hladni znojevi, u nekim momentima je okretala oči. Ne možeš da mi kažeš da su takvi bolovi normalni. Dali su joj da drži tople urin kese. Pukla joj je slezina, došlo je do obimnog krvarenja. Tu su sekundi u pitanju. Sve su shvatili olako. Kada sam tražila skener, rekli su mi da je zračena pre dva dana. Ako je život u pitanju, ima tri puta dnevno da se zrači, pa ja sam zračena 30 puta. Ona je imala trombozu vena. Ja sam operisala štitnu žlezdu, meni opisuju čvorove na štitnoj žlezdi, pričam o greškama lekara. Kome da veruješ danas? Pošalju mi dete kući, kao sve je okej, a ona 27-og ima trombozu...Umire mi dete na očima, on me provocira kao neku ludaču koja je bila u "Zadruzi".

Foto: printscreen/RTV Pink

Marija Kulić o doktorima

- Kakav je to način razgovora sa majkom? Kaže on: "Treba da idem da molim ove dole da pročitaju skener". Rekla sam mu ako hoće, ićiću ja, kao majka da molim. On kaže: "Nema potrebe, ja ću". Silazim dole, kad čujem, smrad jedan smrdljivi, kaže: "Hoće ova iz Zadruge da se čita skener?". Kad sam ja upala unutra: "Ko treba da se moli? Ko bre iz Zadruge?". Pukla sam! Nemam vremena, žurim u manastir. Okrenula sam se Bogu i veri. Ona je sada dobro, juče je imala temperaturu preko 39. Objasnili su mi da je to sada zbog gljivične infekcije, zbog velike upotrebe antiobiotika. Ja dete ne izvodim iz bolnice sa temperaturom. Vodim dete kući da bude bez temperature. Neće ona biti zdrava još mesec dana. Ona leži u infuzijama, a sestre prave selfi sa njom, a meni ne daju da je vidim kako izgleda na 20 metara. Svega mi je preko glave, ne znam kako izdržavam i moja bolest - istakla je Marija i zaključila:

Foto: printscreen/RTV Pink

Marija Kulić o operaciji MIljaninoj u Turskoj

- Neizmerno sam zahvalna svim ljudima koji su upalili sveću i molili se Bogu za Miljanu, kao i ovoj televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading