BITNIJI IM EVRI OD MILJANINOG ŽIVOTA! Kulići pod VISOKIM rizikom napustili tursku bolnicu da ne bi PLAĆALI sopstvene troškove!

Autor:

Zadruga

12.08.2022

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miljana i Marija se vratile za Beograd, kada su shvatile da im bolnički aranžman obezbeđuje samo dve ili tri noći gratis nakon operacije, dok za ostale dane koje tu budu provele zbog oporavka moraju da plate same

BITNIJI IM EVRI OD MILJANINOG ŽIVOTA! Kulići pod VISOKIM rizikom napustili tursku bolnicu da ne bi PLAĆALI sopstvene troškove!

Foto: Instagram.com

Marija i Miljana Kulić

Bivša zadrugarka Miljana Kulić, kojoj su lekari u Srbiji jedva spasili život usled komplikacija, koje je imala posle operacije smanjenja želuca u Turskoj, napustila je tamošnju bolnicu kada su ona i njena majka Marija shvatile da će morati same da plaćaju apartman tokom oporavka.

Kako Republika saznaje, njih dve su na sopstveni rizik rešile da se vrate kući onog momenta kada su videle da bolnički aranžman koji su dobile na kompenzaciju obezbeđuje samo dve ili tri noći gratis, dok za sve ostale dane tokom Miljaninog oporavka moraju da plate same.

Foto: Srpski telegraf

Marija Kulić i Bebica

 

- Njima dvema su očito bili važniji evri, nego Miljanin život! Pod visokim rizikom su napustile tursku bolnicu da ne bi same plaćale sopstvene troškove - otkriva upućeni izvor i nastavlja:


- Naravno da im je tamo rečeno da to ne bi trebalo da rade i da se let avionom u takvom stanju Miljani nikako ne preporučuje, niti bilo koji drugi vid putovanja dok je još rovita. Trebalo je minimum dve nedelje posle tako ozbiljne intervencije da ostane u mestu gde je operisana i bude u kontaktu sa hirurgom koji ju je operisao i koji je do kraja trebalo da isprati njen oporavak. Međutim, one same su donele odluku da je bolje da se odmah vrate, nego da sve to same plate. Za ne daj bože su se uzdale u naše lekare, koji su, eto, hvala Bogu i uspeli da joj spase život, kada je sve krenulo po zlu.  

Foto: ATA Images

 

 


Podsećamo, nakon što je Miljana Kulić završila u kritičnom stanju zbog komplikacija do kojih je došlo posle operacije želuca koju je imala u Turskoj, u javnosti se dosta polemisalo oko toga kako je uopšte takav pacijent pušten iz bolnice.

Foto: Srpski telegraf, Instagram.com

Miljana Kulić

 

Njena majka Marija je u agoniji pretila turskim lekarima da će tužiti i njih i kliniku, ali je ubrzo zaćutala kada se oglasio i Miljanin hirurg tvrdeći da oni imaju snimak i same operacije, kao i sve dokaze da bolnica nije odgovorna za Kulićkino nesavesno ponašanje i nagli povratak u Srbiju.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lena

12.08.2022 21:26

Bebica tambura Mariju...minic,izazovna,boli je uvo za Miljanu,daj samo...💸💶💷

Zana

12.08.2022 21:58

Mama gleda gde ce da se ogrebe, da bude dzabe . Ako ima starateljstvo nad cerkom , oduzeti joj ga .