Maja i Peca na KRV I NOŽ! Marinkovićeva pravi HAOS, on neće da živi sa njom: Sad sam shvatio šta je Janjuš trpeo!

Autor:

Zadruga

05.08.2022

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković napravila haos Peci Raspopoviću.

Maja i Peca na KRV I NOŽ! Marinkovićeva pravi HAOS, on neće da živi sa njom: Sad sam shvatio šta je Janjuš trpeo!

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Maja Marinković i Peca Raspopović

Maja Marinković otpočela je ljubavnu romansu sa Pecom Raspopovićem nevenčanim suprugom njene najbolje drugarice Aleksandre Subotić, sa kojim je uživala celo leto, a onda počela sa pritiskom na njega da otpočnu zajednički život. Naime, kako se navodi, Maji smeta što Peca živi u Novom Sadu i blizu svoje bivše, dok je ona u Beogradu, što ne želi, zbog čega je sa svojim dečkom na ratnoj nozi, prenosi Kurir.

- Peca je sad osetio na svojoj koži šta znači kad Maja poludi od besa, ljubomore i zna kako se svađa. Prisustvovao sam njihovom razgovoru nedavno i mogu da vam kažem da se sve treslo. Maja mu je očitala bukvicu samo tako. Moj drug ne želi da živi s njom, bar je zasad takva situacija, a ona insistira da budu non-stop zajedno. Smeta joj to što funkcionišu na dve lokacije.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Maja Marinković i Peca Raspopović

- Raspopović je uglavnom u Novom Sadu i retko kad dolazi u Beograd, dok je Maja ovde, u prestonici, sa svojim tatom Radomirom Marinkovićem Takijem, koji ima zadatak da je drži na oku. Ja vama ne mogu da objasnim kako su sevale varnice. Maja je vikala na sav glas, a on je sklonio telefon od uha da mu ne probije bubnu opnu - priča izvor za pomenuti portal i dodaje:

Republika

Foto: Republika TV

Maja Marinković i Peca Raspopović u svađi

- Sad je shvatio kako je bilo Marku Janjuševiću Janjušu u rijalitiju kad Maja izgubi kontrolu. Čini mi se da mu taj način ponašanja, kojim starleta želi da ga veže za sebe, ne odgovara. On je Aleksandru doveo u red, a kako će Marinkovićevu, to ne znam. Jako je nezgodna, ljuti se i traži da konstantno provode vreme zajedno. Peca ima mnogo obaveza, kako poslovnih, tako i privatnih, ali nema nameru da Maju prebacuje iz Beograda da živi s njim u Novom Sadu. Verujte mi da ni u ludilu ne bi to uradio. Video sam kako reaguje na njena insistiranja i od toga nema ništa. A da će biti još nesuglasica, biće ih, siguran sam. Tek će biti haosa, svađe i histerije jer Maja ima takvu narav, nezgodna je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vuk

05.08.2022 20:13

E pa deda, dobro si shvatio!

Odgovori 11 4
Janjus

05.08.2022 21:03

Pomeri se da delija zauzme mesto što mu pripada.

Odgovori 7 13