Otkriven IDENTITET osobe koja je PRETILA Jovani Jeremić! Određen mu PRITVOR, voditeljka se odmah oglasila: Goniću ga do KRAJA!

Autor:

Zabava

05.08.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utvrđen identitet osobe koja je slala preteće poruke Jovani Jeremić.

Otkriven IDENTITET osobe koja je PRETILA Jovani Jeremić! Određen mu PRITVOR, voditeljka se odmah oglasila: Goniću ga do KRAJA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić je nedavno doživela neprijatnost kada je dobila preteće poruke od nepoznate osobe, te je ona odmah slučaj prijavila policiji. Brzom akcijom policije UKP, a po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, utvrđen je identitet osobe za koju se sumnja da je upućivao preteće poruke novinarki, prenosi Blic.

Republika

Foto: N.Mutić/Republika

Jovana Jeremić dobijala preteće poruke

Nakon toga je osumnjičenom S.M. određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova zbo sumnje da je izvršio krivično delo - ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 stav 3 krivičnog zakonika. U tom roku će biti saslušan u tužilaštvu, nakon čega će biti odlučeno da li će mu i pod kojim osnovama biti određen pritvor.

Republika

Foto: youtube/Ami G Show

Jovana Jeremić o otkrivanju identiteta osobe koja joj je pretila

Jovana se oglasila povodom ove sitacije, rekavši da joj je veoma drago što čuje dobre vesti, kao i da će ga goniti do kraja.

- Nisam čula, niko mi nije javio, ja sam upravo došla kući sa bazena. Odlično, šta drugo da kažem, jako mi je drago zbog toga i jedva čekam da Tužilastvo odreaguje, a ja ću nastaviti da ga gonim do kraja - izjavila je Jovana za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Reporter

05.08.2022 19:57

Za sumanute pretnje treba ga osuditi na što dužu robiju!!!