Irma Sejranić to voli vruće: Hoću SE*S na stadionu na beloj liniji (VIDEO)

Autor: Melina Gvero

Zadruga

05.08.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i rijaliti učesnica bez dlake na jeziku odgovarala na škakljiva intimna pitanja

Irma Sejranić to voli vruće: Hoću SE*S na stadionu na beloj liniji (VIDEO)

Foto: V. Lukić

Irma Sejranić

Pevačica i rijaliti-učesnica iz Bosne i Hercegovine, sa adresom u Beogradu, Irma Sejranić, nakon izlaska iz "Zadruge 5" i desetomesečne apstinencije, za Republiku odgovarala je na vruća pitanja, te priznala da je tokom boravka u Beloj kući shvatila da se*s nije neophodan, ali je veoma bitan kad si u vezi, te priznala da bi volela da vodi ljubav na stadionu.

- Nisam mnogo eksperimentisala, moram da priznam, ali ono što bih volela da probam jeste da vodim ljubav na stadionu, to mi je nešto baš vau, bez reflektora, naravno, da bude intimnije kad je već tako veliki i otvoren prostor. Izabrala bih travnjak, udobniji je od tribina - kaže Irma kroz smeh, te priznaje da su je uvek interesovali stariji muškarci, koje pušta da učine prvi korak, ali joj nije strano da, kad je u vezi, prva pozove na seks.

Republika

Foto: V. Lukić

Irma Sejranić

- Nemam problem da pošaljem neki signal prva, ostavim poruku ili priđem. Volim više kad muško preuzme inicijativu, ali kad sam u vezi i kad mi je do seksa, onda nemam problem da kažem: "Mali, dođi vamo, danas mi je dan, raspoložena sam samo za tebe" - priznaje kroz smeh Irma, pa dodaje da živimo u svetu alfa mužjaka, za koje se, na kraju, ispostavi da su latentni gejevi.

- Sve češće oko nas pucaju brakovi, to su ti alfa mužjaci, koji imaju ženu, decu, a onda se ispostavi da su prikriveni latentni gejevi. Bila sam prijatelj sa takvima koji su dugo živeli u strahu da se ne sazna njihova seksualnost. U svemu tome shvatiš koliko su ljudi danas bolesni. U strahu su da otvoreno pričaju o svojoj seksualnosti, da kažu šta su i šta vole zbog kodeksa koji su nam nametnuli roditelji, sredina, ali i ceo Balkan - otkriva Sejranićka.

Inače, zbog muške energije kojom zrači, Irmu često porede s pevačicom Senidom.

- Stalno mi govore da sam ista Senida, obe posedujemo tu mušku energiju i grub glas, zato nas najviše upoređuju. U suštini sam veoma mazna. Ja sam neko ko voli dugo da se ljubi, to mije fetiš, to vidim kao neko spajanje s osobom s kojom sam - zaključuje Sejranićka.

Sve češće mi prilaze žene, traže da budem domino-dama

Irma Sejranić priznaje da joj sve češće prilaze žene, te da joj je inboks pun komentara i različitih ponuda, od kojih izdvaja i jednu, prema njenom mišljenju, najbizarniju, da bude domino-dama.

- Primetila sam da se sviđam ženama, sve češće mi prilaze i pišu, ali ja im na prvu ljubazno odgovorim da volim muškarce. Ja sam neko ko čita komentare ispod fotografija, tu ima svega, ali moram izdvojiti jednu koja me najviše nasmejala, da budem domino-dama, da ih bičujem, bože me oprosti. To je nešto najbizarnije što sam pročitala dosad - otkriva Irma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Mirko

05.08.2022 18:12

Niko je nije hteo ni u Zadruzi ni posle.