Taki Marinkovic doleteo ispred POLICIJE! Otkrio POVEZANOST Maje i Belivuka! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.08.2022

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković ispred 29. Novembra, progovorio o Maji i Belivuku.

Taki Marinkovic doleteo ispred POLICIJE! Otkrio POVEZANOST Maje i Belivuka! (VIDEO)

Foto: Republika

Maja Marinković nalazi se u Policijskoj stanici 29. Novembar gde je pozvana da da izjavu povodom pretnji koje je Jovana Jeremić dobila u njeno ime.

Zajedno sa njom u stanicu je došao i njen otac, Taki Marinković koji je otkrio kako se oseća.

- Nije ovo mala stvar, moja ćerka je medijska ličnost i sad da je ovako eksponiraju to stvarno nema smisla, ali ja mislim da će sud i policija utvrditi da Maja nema nikakve veze sa ovim što je okrivljuju - počinje Taki i dodaje da njegova ćerka nema veze ni sa čim, kao i da ne poznaje Belivukove ljude:

Republika

Foto: Republika

Taki Marinković

- Uplašen sam kao roditelj, nije svejedno kada vam dete ide u stanicu, ali ona je tamo u svojstvu građanina. Devojka nema nikakve veze sa tim, pet godina je u rijalitiju, nema veze sa tim. To je čista glupost.

Republika

Foto: Republika

Taki Marinković u 29. Novembra

Marinković kaže da je njegova ćerka pod stresom, te otkriva da li Tamara Đurić ima neke veze sa ovim slučajem.

- Maja je devojčica od 25 godina, nije nimalo prijatno, a nemaš pojma o čemu se radi. Ja sam siguran u svoje dete, ona nema veze sa ovim. Maja Tamaru Đurić poznaje šest meseci, devojka nema veze sa ovim - kaže Taki i otkriva da li Peca podržava Maju:

Republika

Foto: Republika

Taki Marinković o Maji i pretnjama koje je dobila Jovana Jeremić

- Naravno, cela nacija je uz Maju Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ozren

03.08.2022 19:49

Kakav idiot o oca,zato je i kćerka problem bez oporavka. Da je pravi otac,očitao bi joj bukvicu ,a ne da staje na njenu stranu i opravdava njene negativne i nemoralne istupe.Hoću reći da makro ne može savjete davati kćerki koja nije uopšte pripremljena za život i izazove na koje nailazi djevojka bez kućnog i bilo kakvog vaspitanja i obrazovanja.Koja nacija stoji i podržava njen nemoralan život prihvaćen od oca makroa???!!!Vaše ponašanje,tebe i nje,nije primjer srpskom čovjeku i niko od normalnih građana vas ne podržavaju,naprotiv Gadite se im,pa i meni.

LjM

03.08.2022 22:40

Tragična vremena kad osoba promiskuitetna, ograničena, neobrazovana bude javna ličnost kako tata debil reče. Pre bih rekla javna.. Iz pristojnosti neću završiti rečenicu.

Saja

03.08.2022 23:03

Ne poznaje i nije videla nikog od kriminalaca jer je stalno bila na kolenima u WCu jednog splava. Pitajte Matoru.