Marija Kulić napala predstavnicu turske bolnice, nije ŠTEDELA REČI: Mnogo VIŠE znam o medicini od tebe, ne trebaju mi tvoji SAVETI!

Autor:

Zadruga

02.08.2022

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Miljane Kulić obrušila se na koordinatorku turske bolnice u kojoj se operisala njena ćerka.

Marija Kulić napala predstavnicu turske bolnice, nije ŠTEDELA REČI: Mnogo VIŠE znam o medicini od tebe, ne trebaju mi tvoji SAVETI!

Foto: printscreen rtv pink, ATA Images

Marija i Miljana Kulić

Koordinatorka bolnice u Turskoj u kojoj je Miljana Kulić operisala želudac, Minela Selmani, oglasila se na društvenim mrežama nakon što je Marija Kulić izjavila da niko ne treba da ide u njihovu kliniku, kao i da razmišlja o tome da podnese tužbu.

Selmani tvrdi da se Kulićka oglušila o obavezna pravila posle operacije, a kako bi to i dokazala, putem Instagrama je podelila glasovne poruke u kojima Marija Kulić govori o detaljima Miljaninog ponašanja nakon intervencije, tvrdeći da ćerki "nije nudila cigaru dok sama nije zatražila".

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić u bolnici

 

- Ovo meni nije prva operacija, nego je ko zna koja. Kad kažem meni, ne smatram samo sebe nego i supruga, drugu ćerku, carski rez i sve... Znam ja odlično šta i kako treba, nemoj ti da brineš, nego vi gledajte svoje kako treba, a mi ćemo da gledamo i poštujemo kako treba naše - govorila je Marija.

- Svojoj mami možeš da pričaš šta da radi, meni ne možeš. Što se tiče medicine mnogo više znam, tako da mi tvoji saveti nisu potrebni. Znam ja kako treba posle operacije, uostalom doktor neka mi piše na prevodiocu, nema potrebe ti više da imaš obaveze prema nama, čak ni poruke da pišeš. Ja zbog raka i svoje bolesti nisam ostavila cigare, pa neću ni zbog bolničkih pravila. To za mene ne važi. Nikada nisam terala Miljanu niti krenula ja da nudim cigaretu dok ona nije rekla "izvedi me da popušim cigaretu" - govorila je Marija Kulić u glasovnim porukama koje je poslala Mineli.

Foto: printscreen/youtube.com

Marija i Miljana Kulić

 

Podsećamo, Miljana Kulić operisala je pre 13 dana želudac u jednoj turskoj bolnici, a nakon što, kako tvrde lekari, nije poštovala obavezna pravila nakon operacije, koja uključuju zabranu konzumiranja alkohola, kafe i cigareta, suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima zbog kojih je već nekoliko dana u KC Niš, gde joj se lekari bore za život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Kimi

02.08.2022 10:49

Dr Marija Kuljic drma.