Stiglo ZVANIČNO SAOPŠTENJE iz Kliničkog centra u Nišu: Otkriveni SVI DETALJI zdravstvenog stanja Miljane Kulić!

Autor:

Zadruga

01.08.2022

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Iz ustanove u kojoj se tranutno nalazi Miljana Kulić oglasili su se zvaničnim saopštenjem kojim je otkriveno u kakvom stanju se nalazi Miljana.

Stiglo ZVANIČNO SAOPŠTENJE iz Kliničkog centra u Nišu: Otkriveni SVI DETALJI zdravstvenog stanja Miljane Kulić!

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić iz Niša nedavno se podvrgla operaciji smanjenja želuca, a kako navode iz Kliničkog centra ona se uspešno oporavlja.


- Pacijentkinja Miljana Kulić primljena je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš u subotu 30. jula kao hitan slučaj zbog bolova u trbuhu. Sedam dana pre prijema pacijentkinja je operisana u turskoj bolnici kada je zbog gojaznosti urađena operacija takozvanog „skraćivanja želuca“. Nakon prijema u UKC Niš urađene su sve dijagnostičke procedure koje su ukazivale na neophodnost hitne hirurške intervencije. Istog dana 30.jula pacijentkinja je hitno operisana i tom prilikom je ustanovljeno krvarenje u trbuhu uzrokovano povredom slezine. Urađena je operacija uklanjanja slezine. Pacijentkinja se uspešno oporavlja u jedinici intenzivne nege klinike za anesteziju i reanimaciju - saopšteno je iz UKC Niš.

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

 

Podsetimo, Miljana je sa majkom Marijom Kulić i Nenad Macanović Bebicom, svojim dečkom, otišla u Tursku, a posle operacije bivša zadrugarka se oglasila na društvenoj mreži.

- Sve je proteklo u najboljem redu. Hvala Bogu, dobro je. Odlično je podnela, kaže doktor. Vrlo su ljubazni i profesionalni. Srećne smo obe. Ja sam pretrnula od straha kad su je odveli kako će da podnese. Tresla sam se, drhtala, od 12 do 13.30 sati. Malo joj je bilo muka prva dva sata i malo je bolelo, ali tako mora. To je prošlo, sada šeta u najveće i noga operisana je više ne boli, jer ceo dan joj pumpa neka mašina noge od prstiju do polovine butina protiv zgrušavanja krvi. Doktor je fenomenalan i šali se sa njom, na engleskom, pomalo. Hvala Bogu, za sada je sve super. Morala je operacija, jer znate njen karakter sto se tiče hrane - rekla je Marija za domaće medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading