"Ispred bolnice smo..." DRAMA SE NASTAVLJA: Siniša Kulić u STRAHU za Miljanin život, otkrio da mu se ćerka i dalje BORI za ŽIVOT! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.08.2022

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Kulić se oglasio za Republiku i otkrio u kakvom je stanju njegova ćerka Miljana Kulić!

"Ispred bolnice smo..." DRAMA SE NASTAVLJA: Siniša Kulić u STRAHU za Miljanin život, otkrio da mu se ćerka i dalje BORI za ŽIVOT! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

I dok je situacija sa Miljanom Kulić potpuno neizvesna, njeni roditelji su u potpunom rastrojstvu. Podsetimo, Miljana je pre nekoliko dana primljena hitno na operaciju, zbog operacije želuca koju je imala u Turskoj. 

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić operisana

 

Međutim, po povratku u Srbiju, Kulićevoj se slošilo, te su doktori morali da obave hitnu intervenciju, kako bi otklonili problem. Marija Kulić, Miljanina majka ispričala je da su njenoj ćerki morali da izvade slezinu, nakon čega je molila samo da joj dete preživi. 

Republika

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Miljana Kulić Instagram slike

 

Sada se za portal Republika.rs oglasio Miljanin otac, Siniša Kulić, koji nam je otkrio da se njegova mezimica bori i dalje za život. 

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

Miljana Kulić, Marija Kulić, Siniša Kulić

 

- Pred bolnicom smo... Čekamo... Nadamo se najbolje. Manite me kako sam ja, to mi je sada najnebitnije, kada mi se ćerka bori za život... Ona mi je najbitnija, meni neka se desi šta god samo da se ona izvuče - rekao je Siniša za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading