Ša ZAPENIO zbog novog dečka Tare Simov: Jedva se KONTROLISAO u emisiji, pa patetisao - "Ja se pitam da li je dobro..." (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.07.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša poludeo zbog pitanja o novom dečku Tare Simov!

Ša ZAPENIO zbog novog dečka Tare Simov: Jedva se KONTROLISAO u emisiji, pa patetisao - "Ja se pitam da li je dobro..." (VIDEO)

Foto: Republika/O.Bogdanović, Printscreen RTV Pink

Tara Simov, Ša

Nenad Aleksić Ša prošle noći prokomentarisao je temu o njegovoj bivšoj devojci i starleti Tari Simov. Poznato je da Tara uživa u novoj romansi, nakon drame sa reperom, što je njemu očigledno zasmetalo. 

 

Tu ga je prekinuo i bivši zadrugar Sale Luks, koji ga je opomenuo da pazi šta priča o mladoj starleti, jer je poznaje i smatra da ga Tara samo pravi ljubomornim, što, ako je to istina, joj dobro ide od ruke. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Narod pita

 

- Jako loše je bilo, nije prijatno kad vidiš devojku koju voliš da se muva sa nekim tamo likom. Meni sve to predstavlja pakao, ja sam takav i emotivan - govorio je Ša.

- Kakav si ti idiot. Sve to se progutalo i opet isto. Ja Taru poznajem, mislim da ga klinka pravi budalom - ubacio se Luks.

Republika

Foto: Instagram.com

Tara Simov Instagram slike

 

- Ja sam takav. Ja znam da se iznerviram, ali se pojedem posle pet minuta. Novi dečko, drugačiji život, a mene svakog trenutka zanima da li je ona dobro. Ja to ljudima ne mogu da objasnim. Neka me puste, to se neće promeniti nikad - istakao je Ša.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading