Gledateljki GOREO STAN, vatrogasci gasili POŽAR, tokom uživo uključenja u program: Dušica Jakovljević ostala ZATEČENA zbog ŠOK situacije! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.07.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević ostala je zatečena kada je čula da se gledateljki zapalio stan!

Gledateljki GOREO STAN, vatrogasci gasili POŽAR, tokom uživo uključenja u program: Dušica Jakovljević ostala ZATEČENA zbog ŠOK situacije! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći tokom emisije ,,Zadruga- Narod pita" voditeljka Dušica Jakovljević poželela je dobrodošlicu gospođi koja je pozvala kako bi prokomentarisala goste. Međutim, tokom poziva gledateljka je objasnila da su joj se u tom trenutku vatrogasci nalazili u stanu, jer dok je čekala da bude uključena, zapalio joj se krevet. 

- Uđite slobodno, skloniću se ja... Uđite slobodno, dok me gospodin uključio u program, meni je bila cigareta na krevetu, a ja sam čekala i zapalio mi se krevet i sad su vatrogasci došli! A moja nesreća je... - poručila je gospođa. 

- Je l' sve u redu? - upitala je voditeljka Dušica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakovljević Zadruga narod pita

- Ma ne, evo ih vatrogasci su tu! Otvoreni su prozori, oni prskaju sa šmrkom! Dok sam ja uključila u zid, oni rade tamo, iznose krevet, ja sam htela samo da pozdravim vas, gledaoce i goste i sinoć sam se prvi put uključila u emisiju, ali sad se desilo to što se desilo - objasnila je gledateljka. 

Detaljnije u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading