Miljana i Bebica ispred Pinka, savijala se od BOLOVA nakon operacije: Kulićeva u pratnji dečka, spremna da se obračuna sa ZOLOM! (PAPARACO)

Autor: Goran DOLJANČEVIĆ

Zadruga

25.07.2022

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatili smo Miljanu Kulić i Nenada Macanovića Bebicu ispred televizije Pink!

Miljana i Bebica ispred Pinka, savijala se od BOLOVA nakon operacije: Kulićeva u pratnji dečka, spremna da se obračuna sa ZOLOM! (PAPARACO)

Foto: ST/ G. Doljančević

Portal Republika.rs našao se ispred televizije Pink, gde smo uslikali Miljanu Kulić i njenog dečka Nenada Macanovića Bebicu, koji su se vratili nedavno u Srbiju. Podsetimo, MIljana je nedavno spakovala kofere i otputovala u Tursku, kako bi obavila estetski zahtav operacije želuca, zbog problema sa kilogramima. 

Republika

Foto: ST/ G. Doljančević

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

Miljana se nakon operacije vratila u Srbiju, a večeras će se naći u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", sa ljutim rivalem i bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Miljana kukala i gegala se sa noge na nogu, govoreći da je u bolovima nakon operacije. 

Miljana i Bebica su se sve vreme držali za ruke i ljubili su se, pa se činilo da se među njima situacija poboljšala, nakon što se rijaliti završio. Marija Kulić takođe je sve vreme pratila Miljanu i Bebicu u stopu. 

 

Podsetimo, Miljana je tokom jednog poziva u gorepomenutoj emisiji najavila svoj veliki povratak u rijaliti ,,Zadruga 6". 

- Ja se izvinjavam Velikoj šefici i Velikom šefu za svoje ponašanje, ja ću samo reći da ću biti bolja u šestoj sezoni - najavila je Miljana. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

26.07.2022 09:14

Da li je platila 10 kazni za bežanje iz Zadruge?