Voditeljka imala AFERU sa bivšim zadrugarom, pa ga PREVARILA sa PEVAČEM: U Zadruzi 6 otkriva sve, spreman da RASKRINKA nju! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

25.07.2022

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otkrio je da je imao aferu sa poznatom voditeljkom, koju će raskrinkati pred milionima.

Voditeljka imala AFERU sa bivšim zadrugarom, pa ga PREVARILA sa PEVAČEM: U Zadruzi 6 otkriva sve, spreman da RASKRINKA nju! (FOTO)

Foto: N. Pančić

Bivši zadrugar Aleksandar Bogunović poznatiji kao Zverka, poznat je po tome što je bio u rijalitiju ,,Zadruga", ali i po tome što je neko vreme proveo u zatvorskoj ćeliji, o čemu je već pričao u intervjuu za portal Republika.rs. 

Republika

Foto: Republika/O.Bogdanović

Aleksandar Bogunović Zverka

 

Dosta se spekuliše da li će se Zverka ponovo naći u rijalitiju, budući da je ostao produkciji dužan, jer je svojevoljno napustio imanje u Šimanovcima. Kako saznajemo, Zverka je odlučio da ukoliko uđe u rijaliti, otkrije velike tajne estradnih ličnosti, naročito jedne voditeljke, koja mu je stala na žulj, nakon što je odlučila da ga ostavi posle kratkotrajne letne afere. 

- Vidi brate, ja nisam verovao kada su mi prijatelji pričali o njoj, kakva je, da voli da menja momke, ono, mislio sam da je riba normalna. U početku je sve bilo u redu, viđali smo se, spavali, j*bote, ja saznam šta ona radi. Njoj počele da stižu poruke jedne noći, dok je spavala tu kod mene - započinje Zverka za Republika.rs i nastavlja: 

 

 

- Ja nemam taj običan da ribama proveravam telefon, ali ono, kako da ti kažem, u tom dobu, nije ti sve jedno, ko još može da ti piše u dva sata ujutru, ili je nešto ne daj Bože, ljubi te brat, ili nešto ludački. Ja priđem telefonu, ono riba, likuša 'ladno se dopisuje sa nekim pevačem sve vreme. Ja je probudim, počnem da urlam na nju, ništa mi nije bilo jasno, da li je moguće da mi je to uradila. Ja je pitao, ona počela da plače, kao nije htela, šta nisi htela, ribo, jesi li normalna...

U nastavku ispovesti za naš portal, Zverka je otkrio i o kojoj voditeljki je reč:

 

 

- Ja ću ti reći o kome se radi, kada budem rešio neke stvari sa njom, koje su ostale. Malo mi je, ono, bezbezve da ja sad otkrivam nju. Radi na jednoj poznatoj televziji, plavuša je, imala je jednog poznatog frajera iza sebe. Mi smo se upoznali nakon što je ona raskinula sa njim, u tom nekom periodu, pa smo počeli intezivno da se dopisujemo i eto, sada me je riba ono, ponizila, kao ti meni radiš iza leđa. Ne verujem, a ortaci mi pričali da je onakva, ovakva, da voli orgije, ja to ništa nisam slušao, i eto, ispao sam majmun na kraju - govori Zverka za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading