Filip Car nakon RASKIDA sa Dalilom u DEBELIM DUGOVIMA: Ostao bez devojke, a sad dobio PAPRENU KAZNU!

Autor:

Zadruga

14.07.2022

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se nije prošle noći pojavio u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", zbog čega će snositi posledice.

Filip Car nakon RASKIDA sa Dalilom u DEBELIM DUGOVIMA: Ostao bez devojke, a sad dobio PAPRENU KAZNU!

Foto: St/N. Pančić

Filip Car trebalo je prošle noći da gostuje sa Dalilom Dragojević u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", što se nije desilo. Dalila se pojavila sama, a tokom razgovora sa voditeljem Milanom Miloševićem saopštila je naciji da je donela odluku da raskine sa Filipom, jer tako je bolje za oboje. 

Republika

Foto: St/N. Pančić

Filip Car Zadruga 5

 

Careva reakcija je izostala, budući da se nije pojavio, zbog čega će sigurno snositi posledice. Naime, poznato je pravilo, da ukoliko zadrugari budu eskivirali bez opravdanog razloga emisiju, za koju su potpisali ugovor, da će biti kažnjeni honorarom.

To se baš desilo prošle noći! Car se nije pojavio, a još uvek nije poznat razlog njegovog ne dolaska. Ovo je dakle zvanično za oduzimanje honorara, po pravilima ugovora koji su potpisali sa televizijom Pink.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Filip Car i Dalila Dragojević

 

 

Ovako ponašanje Filipa Cara nije da narod nije očekivao, ali bezobrazluk ne treba tolerisati, budući da je zbog gledalaca bio plasiran u samo Superfinale, ali budući da je njegov susret sa realnosti veoma težak i napet, možda je i ovako bolje. 

- Mislim da ne bi trebalo više da budemo zajedno. Nije došao jer ne može da se nosi sa svim ovim što ćemo pričati pet, šest sati. Kako da se nosi sa svim tim... To je to, nemam više šta da radim - rekla je Dalila kroz suze kada je raskinula u emisiji prošle noći sa Carem. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević - Narod pita

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading