Filip Car na MUKAMA zbog Dalile: Majka neće da čuje za njega, priznao kakva je situacija sa OCEM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.07.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car priznao da majka neće da čuje za Dalilu Dragojević!

Filip Car na MUKAMA zbog Dalile: Majka neće da čuje za njega, priznao kakva je situacija sa OCEM! (FOTO)

Foto: St/N. Pančić

Bivši zadruga Filip Car tokom gostovanja na završnoj žurki povodom kraja rijalitija ,,Zadruga 5" porazgovarao je o odnosu njegove majke i sadašnje devojke Dalile Dragojević. Car ne krije da je situacija toliko zategnuta, da ne zna kako da obavi razgovor sa majkom. 

Car je ispričao da je sa ocem već olako završio razgovor, a da je majka razočarana njegovim ponašanjem tokom boravka u rijalitiju.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Filip Car i Dalila Dragojević

 

Međutim, nakon svih skandala koje je Car napravio, a najviše zbog veze s Dalilom, Milica je ovoga puta jako ljuta na njega i rekla mu je da Dalila kao snajka ne dolazi u obzir i da ne želi da je vidi jer je sigurna da ta veza nema perspektivu.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Filip Car i Dalila Dragojević žurka Zadruge

 

- Majka je prioritet, s Dalilom moram da obavim ozbiljan razgovor. Sa ocem je razgovor prošao lagano, a s majkom teže nego što je očekivano. Nije mi dobro, ne samo što se tiče odnosa s Dalilom već mog celokupnog učešća u rijalitiju - rekao je Car u živom uključenju za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading