Dalila planira da OJADI Dejana nakon Zadruge? Dragojevićka otkrila da se čula sa ADVOKATICOM, spremna da se obračuna sa bivšim suprugom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.07.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević progovorila o razvodu sa Dejanom Dragojević!

Dalila planira da OJADI Dejana nakon Zadruge? Dragojevićka otkrila da se čula sa ADVOKATICOM, spremna da se obračuna sa bivšim suprugom! (FOTO)

Foto: St/N. Pančić

Dalila Dragojević nakon završetka rijalitija ,,Zadruga 5" plasirala se na drugim mestom u samom superfinalu, a sada je progovorila o njenom razvodu braka sa Dejanom Dragojević. Podsetimo, tokom boravka na imanju u Šimanovcima, Dalila i Dejan su potpisali papire za razvod, a Dragojevićka je sada otkrila sve o njenom pozivu sa advokatom. 

Republika

Foto: St/N. Pančić

Dalila Dragojević Zadruga žurka

 

Dalila, danas se pojavila informacija da ti i Dejan niste zvanično razvedeni i da ćete deliti njegovu prvu nagradu, a on sa tobom tvoju kuću. Da li si se čula sa advokatima?

- Čula sam se sa advokaticom juče, nevezano za to, nego mi se javila da vidi kako sam. Nisam se čula vezano za to. Ne planiram da pokrećem nikakve tužbe, ako bude bila podnešena, odazvaću se sudu. Ja sam mislila da je to završena priča, da tu nema šta, ono kad sam potpisala. Sinoć su me pitali, ja sam rekla da sam razvedena. Ne znam, što se mene tiče ja sam razvedena - istakla je Dragojevićka za Pink.rs.

Republika

Foto: Nikola Mutić/Printscreen

Dalila Dragojević i Huso Mujić

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
mina

13.07.2022 07:34

ovu odma isterati iy srbije trovacicu odma preko grane i yabraniti joj pononi ulayak

Vaca

13.07.2022 09:50

Uzas,pa sta joj je Dejan uradio...

Čuvarina

15.07.2022 14:58

Pod hiitno zabrana ulaska ovoj promiskuitetoj ženturači,dosta nam je domaćih----