Jovana Jeremić pokazala NOVOG DEČKA: Ovo su svi detalji ROMANSE, voditeljka đuskala do jutarnjih sati sa ZGODNIM FRAJEROM! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.07.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremič se više ne krije sa novim dečkom!

Jovana Jeremić pokazala NOVOG DEČKA: Ovo su svi detalji ROMANSE, voditeljka đuskala do jutarnjih sati sa ZGODNIM FRAJEROM! (FOTO)

Foto: ATA Images

Voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić prošle noći u Vrnjačkoj banji bila je sa misterioznim momkom, sa kojim je nedavno bila na letovanju. Podsetimo, portal Republika.rs došao je do ekskluzivnog snimka Jeremićeve na aerodromu, pri samom ukrcavanju na let sa zgodnim muškarcem, ali ga je voditeljka vešto sakrila. 

 

- Ja ću u javnosti izaći sa imenom i sa slikom muškarca onda kada budem odlučila da on bude moj muž. Imam nekog u životu, neću da lažem. Imam nekoga ko mi je interesantan, ima i onih koji se bore za moju ljubav i imaju pravo na to. Slobodna sam žena, imam ćerku. Želim ponovo da se udam, želim da nađem ljubav svog života - otkrila je Jovana Jeremić.

Ona je dodala da ne želi da otkriva ko je njen novi momak, ali da su zajedno još od februara.

Republika

Foto: Republika.rs

Jovana Jeremić sa novim dečkom

 

- U pitanju je dečko koji je moj prijatelj, poznajemo se sedam godina, a upoznali smo se na svadbi moje drugarice. O ljubavi ne želim da govorim, a prijateljstvo je planulo pre šest meseci. Od februara se intezivno družimo. Idemo na putovanja i ići ćemo - kaže Jovana Jeremić za Kurir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading